Рецепт Більш помітний, ніж цей лимон фото

Більш помітний, ніж цей лимон
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Лимон
Пісні страви , Веганські страви
Для дітей
Заготовки
Кількість порцій: 5-8
Час приготування: 15 г. 0 хв.

Яскраво-жовте повидло з лимонів з гірчинкою добре на булці з чорним чаєм. І аромат у ревнивих - просто фантастичний! Процес варіння повидла - нескладний, єдине - тривалий за часом.

Опис приготування:

Любителям кисло-солодкого і гіркуватості присвячую цей рецепт. Приготувати по ньому повидло з лимонів можете в будь-який час року. І все ж раджу зробити це в звичне для всіх час заготовок - влітку-восени. Рецепт розрахований на лимони середньої величини.

Отже, як приготувати повидло з лимонів?

1. Лимони промийте. Зніміть з них цедру. Це можна зробити гострим тонким ножем або теркою. Постарайтеся", не зачепити" білий підшкірний шар.

2. У цедру додайте цукор, потім треба вичавити туди ж сік з лимонів. Слідкуйте, щоб в миску з цедрою, цукром і соком не були кісточки.

3. Розітріть ложкою цедру з цукром і соком і залиште на 12 годин настоятися.

4. Через 12 годин поставте суміш на повільний вогонь, доведіть до кипіння і відразу вимкніть. Зніміть піну. Остудіть.

5. Знову поставте на повільний вогонь і доведіть до кипіння. Остудіть. Так виконайте ще раз (всього таку операцію ви повинні виконати три рази). Не забувайте кожного разу знімати пінку.

6. Готове гаряче повидло розкладіть по простерилізувати сухим банкам. Укупорьте.

Більш видимий, ніж готовий лимон!

Смачного!

  • Лимон - 5 штук
  • Цукор - 400 грам
Любителям кисло-солодкого і гіркуватості присвячую цей рецепт. Приготувати по ньому повидло з лимонів можете в будь-який час року. І все ж раджу зробити це в звичне для всіх час заготовок - влітку-восени. Рецепт розрахований на лимони середньої величини.

Отже, як приготувати повидло з лимонів?

1. Лимони промийте. Зніміть з них цедру. Це можна зробити гострим тонким ножем або теркою. Постарайтеся", не зачепити" білий підшкірний шар.

2. У цедру додайте цукор, потім треба вичавити туди ж сік з лимонів. Слідкуйте, щоб в миску з цедрою, цукром і соком не були кісточки.

3. Розітріть ложкою цедру з цукром і соком і залиште на 12 годин настоятися.

4. Через 12 годин поставте суміш на повільний вогонь, доведіть до кипіння і відразу вимкніть. Зніміть піну. Остудіть.

5. Знову поставте на повільний вогонь і доведіть до кипіння. Остудіть. Так виконайте ще раз (всього таку операцію ви повинні виконати три рази). Не забувайте кожного разу знімати пінку.

6. Готове гаряче повидло розкладіть по простерилізувати сухим банкам. Укупорьте.

Більш видимий, ніж готовий лимон!

Смачного!

Схожі рецепти