Арахісовий суп
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 45 хв.
Сьогодні розповім, як приготувати арахісовий суп. Вся принадність цього рецепту в тому, що він дуже простий і доступний за інгредієнтами. Беріть на замітку!
Опис приготування:
Арахісову пасту вибирайте без цукру в складі, однорідної консистенції. Якщо любите, то додайте в суп ще стебло селери. Ложечка арахісової пасти перетворює звичайний овочевий суп в вишукану страву! Суп виходить густим, наваристим, вершковим і неймовірно смачним!
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 3-4 штук
- Часник - 2 зубчики
- Імбир - 10-15 грам
- Вода - 1, 5 L
- Арахісова паста - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Лавровий лист - 1 штука
Підготуйте всі інгредієнти.
У каструлі з товстим дном обсмажте імбир і часник до розкриття аромату.
Додайте цибулю порізану півкільцями і моркву кружечками. Обсмажте овочі до м'якості.
Налийте воду в каструлю. Додайте картоплю порізану кубиками, лавровий лист, сіль і poperčite. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть суп приблизно півгодини.
Арахісову пасту розведіть з соєвим соусом до однорідної консистенції.
Влийте суміш у суп, акуратно перемішайте. Проваріть суп ще 2-3 хвилини і зніміть з плити.
Арахісовий суп готовий, смачного!