Заливний пиріг з ягодами
(покроковий рецепт з фото)
Обов'язково ознайомтеся з тим, як приготувати заливний пиріг з ягодами. Ця проста випічка, наприклад, легко замінить навіть торт на День Народження. Він дуже смачний і красивий. Так що всім подобається!
Кислуватий заливка добре поєднується з солодким тестом. Цей смакової прийом подобається багатьом людям. Ягоди можете вибрати як заморожені, так і свіжі. Якщо берете вишню, то не забудьте видалити з неї кісточки, а то це буде сильно заважати. Я ж вибрала суміш малини, чорної і червоної смородини.
- Сир - 125 грам
- Борошно - 200 грам
- Крем - 300 грам
- Ванільний цукор - 10 грам
- Ягоди - 300 грам
- Цукор - 6 Ст. Ложок(3 ст.Ложки - в тісто, 3 ст.Ложки - в заливку)
- Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 5 Ст. Ложок
Замісити сирне тісто: змішайте борошно, цукор, сир, розпушувач, молоко і масло. Залиште його під плівкою в холодильнику на 1 час.
Тісто викладіть у форму для випічки, зробивши високі бортики.
Тепер зробіть заливку. Збийте міксером яйця з цукром і ваніллю. Далі додайте сметану і крохмаль. Добре перемішайте масу.
Всипте ягоди в заливку. Грам 100 залиште для прикраси. Заливку залийте в тісто.
Випікайте пиріг при 180 градусах в розігрітій духовці протягом 45 хвилин.
Повністю остудіть випічку, прикрасьте її ягодами і пробуйте. Приємного чаювання!