Рецепт Заливний пиріг з вишнею фото

Заливний пиріг з вишнею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Ягоди, Вишня
Рецепти без шкоди
На полуденок
Випічка, Пироги

Чим менше турбот з випічкою, тим більше мені подобається її робити! Тому розповім один з рецептів про те, як приготувати заливний пиріг з вишнею. Буде дуже просто!

У даній рецептурі тесту не треба буде настоюватися. Його відразу розкладають в форму, а зверху заливають вершкової масою. Смак виходить просто чудовий ще й за рахунок того, що ягода трохи кислить, а все інше солодке, дуже здорово виходить. Спробуйте зробити і з іншою начинкою, теж має бути чудово!

  • Борошно - 245 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
  • Вишня без кісточок - 300 грам
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Яєчний жовток - 3 штуки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Вершки 30% - 250 мілілітрів
  • Мигдаль мелений - 100 грам
заливний пиріг з вишнею - фото крок 1
Спочатку замісіть тісто. Змішайте сметану, цукрову пудру, 220 г. Муки і розпушувач. Зробіть колобок з тіста.
заливний пиріг з вишнею - фото крок 2
Тепер зробіть заливку: одну ст. Ложку борошна перемішайте з вершками, мигдалем, яйцем, жовтками і цукром. Сильно збивати не треба, важливо просто, щоб вони перемішалися між собою, утворивши єдину консистенцію.
заливний пиріг з вишнею - фото крок 3
Візьміть форму для випічки, розподіліть по ній тісто. Потім розкладіть на тісто ягоди, залийте все вершкової масою.
заливний пиріг з вишнею - фото крок 4
Запікайте в духовці при 180 градусах протягом 45 хвилин. Після того, як пиріг охолов, можете насолоджуватися його смаком!

Схожі рецепти