Юлічкіни оладки на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 25 хв.
Оладки - один з частих варіантів швидкого сніданку в моїй родині. Тому я тісто замішую без дріжджів, але вироби все одно виходять пишними. Якщо хочете навчитися робити такі ж, то читайте!
Опис приготування:
Вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати Юлічкіни оладки на кефірі. Простий рецепт на кожен день зможе повторити навіть новачок в кулінарії. Вони не дуже солодкі, а тому до випічки ідеально підійде згущене молоко і варення. І не забудьте подати до виробів чашечку гарячого чаю!
- Кефір - 1 літр
- Борошно пшеничне - 2, 5-3 склянки
- Цукор - 1-3 Ст. Ложок
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
У глибоку тарілку влийте теплий кефір. Додайте до нього соду. Перемішайте.
Потім всипте до маси цукор, сіль і борошно, постійно помішуючи. Зробіть тісто, можете міксером.
На сковороді прогрійте масло. Вливайте на нього тісто столовою ложкою.
Вироби запікайте з обох боків до рум'яної скоринки. Оладки готові! Приємного чаювання!