Юлічкіни оладки на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Оладки - один з частих варіантів швидкого сніданку в моїй родині. Тому я тісто замішую без дріжджів, але вироби все одно виходять пишними. Якщо хочете навчитися робити такі ж, то читайте!
Вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати Юлічкіни оладки на кефірі. Простий рецепт на кожен день зможе повторити навіть новачок в кулінарії. Вони не дуже солодкі, а тому до випічки ідеально підійде згущене молоко і варення. І не забудьте подати до виробів чашечку гарячого чаю!
- Кефір - 1 літр
- Борошно пшеничне - 2, 5-3 склянки
- Цукор - 1-3 Ст. Ложок
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
У глибоку тарілку влийте теплий кефір. Додайте до нього соду. Перемішайте.
Потім всипте до маси цукор, сіль і борошно, постійно помішуючи. Зробіть тісто, можете міксером.
На сковороді прогрійте масло. Вливайте на нього тісто столовою ложкою.
Вироби запікайте з обох боків до рум'яної скоринки. Оладки готові! Приємного чаювання!