Рецепт Яблучний пиріг з до чаю фото

Яблучний пиріг з до чаю
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Фрукти, Яблука
ПП рецепти
На обід, На вечерю, На полуденок, Для дітей, На святковий стіл
Випічка, Солодке, Пироги, Страви з начинкою

У великому різноманітті яблучних пирогів, цей мені подобається найбільше. Відмінне співвідношення тіста і яблучних часточок. Хочете і ви зробити такий? записуйте, як приготувати яблучний пиріг до чаю.

Спершу яблука для пирога обсмажують в олії, потім їх перемішують з тестом і викладають у форму. Не нехтуйте лимонною цедрою, навіть невелика щіпка додасть пирогу приємний присмак. Можна використовувати яблука будь-якого сорту. Подавайте готовий пиріг після охолодження з чашкою трав'яного або чорного чаю.

  • Вершкове масло - 130 грам
  • Яблука - 3 штуки
  • Борошно - 105 грам
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Яйця - 2 штуки
  • Жовток курячий - 1 штука
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 185 грам
  • Лимонна цедра - 0, 5 чайних ложки
яблучний пиріг з до чаю - фото крок 1
1. Увімкніть духовку на 190 градусів. Форму для випічки застеліть пергаментом і змастіть вершковим маслом.
яблучний пиріг з до чаю - фото крок 2
2. Очистіть яблука від шкірки і наріжте їх скибочками. У сковороді розігрійте 90 грам вершкового масла і викладіть яблука. Обсмажуйте фрукти протягом 10 хвилин, періодично помішуючи, видаліть сковороду з вогню.
яблучний пиріг з до чаю - фото крок 3
3. Змішайте борошно, розпушувач, сіль. В окремій мисці змішайте яйця з жовтком. Додайте, що залишився розтоплене вершкове масло, ваніль, цукор, лимонну цедру. Змішайте борошняну суміш з яєчною, потім додайте яблука і перемішайте.
яблучний пиріг з до чаю - фото крок 4
4. Перекладіть тісто в підготовлену форму, ложкою розрівняйте тісто.
яблучний пиріг з до чаю - фото крок 5
5. Випікайте пиріг 20 хвилин, накривши його фольгою, потім видаліть фольгу і запікайте 10-15 хвилин. Готовий пиріг викладіть з форми на решітку і залиште на 15-25 хвилин для охолодження.

Схожі рецепти