Рецепт Яблучна шарлотка фото

Яблучна шарлотка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука , Бісквітне тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Шарлотка
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Я знаю безліч рецептів пирогів з яблуками, але цей особливо любимо моєю родиною. Это классический рецепт шарлотки. Пиріг дуже ніжний, смачний і ароматний. А готується простіше простого!

Опис приготування:

На мій погляд, рецепт класичний, тому рекомендую точно слідувати рецептурою. Але, по бажанню, таку шарлотку можна спекти не тільки з яблуками, але також з грушами або сливами. А в якості несподіваною і дуже приємною оттеняющей нотки можна додати родзинки, трохи свіжого імбиру або маку.

  • Яблука - 7 штук (приблизно)
  • Борошно - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Склянка
  • Обкладинка - 1/2 чайних ложки
  • Ванільний цукор - 1/2 чайних ложки
  • Яйця - 5 штук
  • Сіль - 1 щіпка
яблучна шарлотка - фото крок 1
1. Мартенс відділи Желтков.
яблучна шарлотка - фото крок 2
2. Білки збийте до жорстких піків з дрібкою солі, цукром і ванільним цукром.
яблучна шарлотка - фото крок 3
3. Додайте жовтки, збийте.
яблучна шарлотка - фото крок 4
4. Додайте просіяне борошно і знову збийте.
яблучна шарлотка - фото крок 5
5. Яблука наріжте кубиком.
яблучна шарлотка - фото крок 6
6. Додайте в тісто і перемішайте.
яблучна шарлотка - фото крок 7
7. Викладіть тісто у жароміцних форму, змащену маслом.
яблучна шарлотка - фото крок 8
8. Перші 10 хвилин запікайте пиріг в розігрітій до 190 градусів духовці, потім близько 30 хвилин при 180 градусах. Смачного!

Схожі рецепти