Яблучна шарлотка
(покроковий рецепт з фото)
Я знаю безліч рецептів пирогів з яблуками, але цей особливо любимо моєю родиною. Это классический рецепт шарлотки. Пиріг дуже ніжний, смачний і ароматний. А готується простіше простого!
На мій погляд, рецепт класичний, тому рекомендую точно слідувати рецептурою. Але, по бажанню, таку шарлотку можна спекти не тільки з яблуками, але також з грушами або сливами. А в якості несподіваною і дуже приємною оттеняющей нотки можна додати родзинки, трохи свіжого імбиру або маку.
- Яблука - 7 штук (приблизно)
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Обкладинка - 1/2 чайних ложки
- Ванільний цукор - 1/2 чайних ложки
- Яйця - 5 штук
- Сіль - 1 щіпка
1. Мартенс відділи Желтков.
2. Білки збийте до жорстких піків з дрібкою солі, цукром і ванільним цукром.
3. Додайте жовтки, збийте.
4. Додайте просіяне борошно і знову збийте.
5. Яблука наріжте кубиком.
6. Додайте в тісто і перемішайте.
7. Викладіть тісто у жароміцних форму, змащену маслом.
8. Перші 10 хвилин запікайте пиріг в розігрітій до 190 градусів духовці, потім близько 30 хвилин при 180 градусах. Смачного!