Варення з яблук часточками
(покроковий рецепт з фото)
Яскраві, соковиті, наливні яблучка - це, мабуть, найпоширеніший і доступний фрукт. З яблук виходять неймовірно смачні заготовки, такі як компот, джем і, звичайно ж, ароматне варення.
Оскільки яблука ростуть практично скрізь і при цьому є досить економічними і доступними фруктами, то ні в одній сім'ї зима не походить без заготовок з них. Всілякі компоти, джеми, конфітюри і так далі заповнюють полички у кожної господині, ну а я хочу розповісти вам, як приготувати варення з яблук часточками. Це найпростіший і легкий спосіб заготівлі яблук, який дістався мені від мами і я використовую його досить довго. Таке варення виходить дуже соковите, смачне і в міру солодке, а часточки стають практично прозорими і шалено красиво переливаються на сонці. Повірте, з цим рецептом приготування варення з яблук часточками ви зробите чудове частування, яке буде всю зиму радувати вас і ваших близьких.
- Яблука - 600-650 грам
- Цукор - 400 грам