Ульотні бутерброди з ковбасою та сиром
(покроковий рецепт з фото)
Приготування бутерброда займає всього 5-15 хвилин, тому багато так їх і люблять. Можна зробити м'ясну або вегетаріанську закуску. Розповім, як приготувати ульотні бутерброди з ковбасою та сиром.
Бутерброди можна їсти гарячими, якщо обсмажуєте їх на грилі або в тостері, а можна їсти холодні. Це не тільки відмінний перекус на природі або на роботі, але і відмінна закуска до святкового столу. Використовуйте ті інгредієнти, що любите: варену або копчену ковбасу, плавлений або твердий сир.
- Хліб - 8 скибочок
- Corizo - 100 грам
- Шпинат - 20 грам
- Твердий сир - 50 грам
1. Наріжте хліб скибочками, кожен підсмажте на сухій сковороді або на грилі. Наріжте шматочками ковбаску, вимийте шпинат. На шматочок хліба покладіть кілька аркушів шпинату і ковбаси.
2. На тертці натріть твердий сир, посипте їм кожен шматочок хліба.
3. Накрийте кожен бутерброд ще одним скибочкою хліба і відправте в духовку на 2 хвилини, щоб розплавився сир. Подавайте їх відразу.