Торт зі сметанним кремом
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний торт зі сметанним кремом, в міру солодкий, з ароматом ванілі. Прикрасити торт можна на ваш розсуд. Дивимося рецепт!
Приготуйте торт зі сметанним кремом, прикрасьте сезонними ягодами або фруктами і подайте до чаю в будній день або на свято. Спекти печиво, готуємо простий крем зі сметани і фантазуємо над прикрасою!
- Борошно - 1, 5 склянки
- Молоко - 100 мілілітрів
- Масло рослинне без запаху - 100 мілілітрів
- Цукор - 150 грам
- Яйця - 2 штуки
- Ванілін - 1 щіпка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Оцет 9-проц. - 1 Ст. Ложка
- Крем - 450 мілілітрів(21-проц.)
- Загущувач для сметани, упаковка - 1 штука
- Цукрова пудра - 1, 5 Ст. Ложки
- Ягоди або фрукти - За смаком
1. Приготуємо продукти для бісквіта і крему.
2. Готуємо тісто для бісквіта. Збиваємо цукор з яйцями до пишної піни.
3. Вводимо інші продукти для бісквіта: оцет, соду, ванілін, молоко, олія, борошно. Збиваємо міксером.
4. Готове тісто має бути однорідний і не дуже густим.
5. Випікаємо бісквіт зручним способом. В мультиварці в режимі "випічка" хвилин 50-55. В духовці - при температурі 180 градусів 45 хвилин.
6. Дістаньте обережно бісквіт і дайте охолонути повністю. Після чого поріжте вздовж на три частини.
7. Тепер приготуємо сметанний крем. Для крему потрібно обов'язково попередньо охолодити сметану. Після чого перелити її в високу ємність для збивання, додати загущувач і пудру.
8. Збиваємо крем до загустіння.
9. Кожен корж бісквіта змащуємо густим сметанним кремом.
10. Зверху торт також змастіть кремом.
11. З боків теж потрібно змастити торт.
12. Прикрасьте торт на ваш розсуд. Дайте просочитися годину в холодному місці. Торт готовий!