Рецепт Торт «жираф» в мультиварці фото

Торт «жираф» в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Страви без випічки
Для дітей
Випічка, Торти

Якщо у вас є трохи вільного часу і бажання приготувати щось солоденьке, тоді пропоную вам простий рецепт торта "жираф" в мультиварці з фото і докладними інструкціями.

1. Рецепт приготування торта "жираф" в мультиварці досить простий. Для початку необхідно розтерти розм'якшене вершкове масло з цукром.

2. Вбити 1 яйце, додати розпушувач (соду гашене), какао. Перемішати.

3. Поступово всипати просіяне борошно і замісити м'яке тісто. Відправити його в холодильник хвилин на 30.

4. Цього часу цілком вистачить, щоб приготувати начинку. Сметану з'єднати з цукром і протертим через сито сиром. Додати крохмаль і окремо збиті 2 яйця. Все ретельно перемішати до однорідної консистенції.

5. Остигнуло тісто викласти в чашу мультиварки, попередньо змащену маслом або застелену пергаментом, формуючи високі бортики. Залишити невеликий шматочок тесту. В середину викласти начинку.

6. Відкладений шматочок тесту розрізати на невеликі шматочки і викласти зверху, трохи занурюючи в начинку.

7. На режимі "випічка" готується торт "жираф" в мультиварці в домашніх умовах близько 100-120 хвилин (в залежності від потужності).

8. Готовий торт викласти на тарілку і дати добре охолонути. Потім нарізати порційними шматочками.

  • Вершкове масло - 200 грам
  • Цукор - 300 грам(150 в тісто, 150 в начинку)
  • Яйце - 3 штуки
  • Борошно - 2.5 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Какао - 2-3 Ст. Ложок
  • Сир - 300 грам
  • Крем - 200 грам
  • Крохмаль - 1-2 Ст. Ложок
  • Ванільний цукор - 1 щіпка
1. Рецепт приготування торта "жираф" в мультиварці досить простий. Для початку необхідно розтерти розм'якшене вершкове масло з цукром.

2. Вбити 1 яйце, додати розпушувач (соду гашене), какао. Перемішати.

3. Поступово всипати просіяне борошно і замісити м'яке тісто. Відправити його в холодильник хвилин на 30.

4. Цього часу цілком вистачить, щоб приготувати начинку. Сметану з'єднати з цукром і протертим через сито сиром. Додати крохмаль і окремо збиті 2 яйця. Все ретельно перемішати до однорідної консистенції.

5. Остигнуло тісто викласти в чашу мультиварки, попередньо змащену маслом або застелену пергаментом, формуючи високі бортики. Залишити невеликий шматочок тесту. В середину викласти начинку.

6. Відкладений шматочок тесту розрізати на невеликі шматочки і викласти зверху, трохи занурюючи в начинку.

7. На режимі "випічка" готується торт "жираф" в мультиварці в домашніх умовах близько 100-120 хвилин (в залежності від потужності).

8. Готовий торт викласти на тарілку і дати добре охолонути. Потім нарізати порційними шматочками.

Схожі рецепти