Торт «жираф» в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас є трохи вільного часу і бажання приготувати щось солоденьке, тоді пропоную вам простий рецепт торта "жираф" в мультиварці з фото і докладними інструкціями.
1. Рецепт приготування торта "жираф" в мультиварці досить простий. Для початку необхідно розтерти розм'якшене вершкове масло з цукром.
2. Вбити 1 яйце, додати розпушувач (соду гашене), какао. Перемішати.
3. Поступово всипати просіяне борошно і замісити м'яке тісто. Відправити його в холодильник хвилин на 30.
4. Цього часу цілком вистачить, щоб приготувати начинку. Сметану з'єднати з цукром і протертим через сито сиром. Додати крохмаль і окремо збиті 2 яйця. Все ретельно перемішати до однорідної консистенції.
5. Остигнуло тісто викласти в чашу мультиварки, попередньо змащену маслом або застелену пергаментом, формуючи високі бортики. Залишити невеликий шматочок тесту. В середину викласти начинку.
6. Відкладений шматочок тесту розрізати на невеликі шматочки і викласти зверху, трохи занурюючи в начинку.
7. На режимі "випічка" готується торт "жираф" в мультиварці в домашніх умовах близько 100-120 хвилин (в залежності від потужності).
8. Готовий торт викласти на тарілку і дати добре охолонути. Потім нарізати порційними шматочками.
- Вершкове масло - 200 грам
- Цукор - 300 грам(150 в тісто, 150 в начинку)
- Яйце - 3 штуки
- Борошно - 2.5 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Какао - 2-3 Ст. Ложок
- Сир - 300 грам
- Крем - 200 грам
- Крохмаль - 1-2 Ст. Ложок
- Ванільний цукор - 1 щіпка
2. Вбити 1 яйце, додати розпушувач (соду гашене), какао. Перемішати.
3. Поступово всипати просіяне борошно і замісити м'яке тісто. Відправити його в холодильник хвилин на 30.
4. Цього часу цілком вистачить, щоб приготувати начинку. Сметану з'єднати з цукром і протертим через сито сиром. Додати крохмаль і окремо збиті 2 яйця. Все ретельно перемішати до однорідної консистенції.
5. Остигнуло тісто викласти в чашу мультиварки, попередньо змащену маслом або застелену пергаментом, формуючи високі бортики. Залишити невеликий шматочок тесту. В середину викласти начинку.
6. Відкладений шматочок тесту розрізати на невеликі шматочки і викласти зверху, трохи занурюючи в начинку.
7. На режимі "випічка" готується торт "жираф" в мультиварці в домашніх умовах близько 100-120 хвилин (в залежності від потужності).
8. Готовий торт викласти на тарілку і дати добре охолонути. Потім нарізати порційними шматочками.