Бісквітний торт в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування бісквітного торта в мультиварці класичний і досить простий. Торт виходить неймовірно смачним, перевірено!
Бісквітний торт в мультиварці - прикрасить будь-який святковий стіл. Будь то день народження або інше святковий захід, торт завжди стане в пригоді. Прикрасити коржі ви можете на свій розсуд. Я прикрасив ківі, можна використовувати і інші фрукти або ягоди. Нижче покроковий рецепт приготування торта в мультиварці.
- Яйця - 4 штуки
- Цукор - 6 Ст. Ложок
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Ванілін - За смаком
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Вода - 8 Ст. Ложок
- Вершки - 1 Ст. Ложка(30%)
- Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
- Желатин - 1 Чайна ложка
- Ванілін - 1 За смаком
- Печиво - 100 грам
- Ківі - 2-3 штук
Збийте міксером яйця з цукром. Повинна вийде піна, як на фото. Збивати 7-8 хвилин.
Введіть просіяне борошно і ванілін, перемішайте.
Чашу мультиварки змастіть вершковим маслом. Наполягати biskvitnoe тісто, поставте режим "випічка" з 45 хвилин.
Biskvitnoe тісто готове!
Тонким ножем розрізаємо бісквіт на 3 коржа.
Приготуємо сироп для просочення бісквіта. У підходящий посуд влийте воду(8 ст.Л.), додайте цукор(5 ст.Л.). Довести до кипіння, при постійному помішуванні. Желатин замочити в теплій воді і дайте йому набрякнути.
Приготуємо крем. У холодну ємність влийте холодні вершки. Додайте ванілін. Збийте до утворення пишної піни.
У процесі збивання поступово додайте остиглий желатин і цукрову пудру. Доведіть до необхідної консистенції.
Просочіть коржі сиропом, потім намажте кремом по черзі.
Збоку прикрасьте торт натертим печивом.
Поріжте ківі і прикрасьте зверху торт кільцями.
Готово!
Готово!