Рецепт Торт з суфле фото

Торт з суфле
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Молоко
Страви без випічки
На полуденок , Для дітей
Випічка , Торти
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Тут покажу, як приготувати торт з суфле без особливих зусиль. Це простий і оригінальний рецепт ніжного ласощі для всієї родини. З такою кількістю продуктів торт виходить досить об'ємним.

Опис приготування:

Коли торт буде готовий, дістаньте форму з духовки і дайте йому охолонути. Щоб подати торт, розріжте його прямо в формі і акуратно дістаньте лопаткою, щоб шматочки не розламати.

Викладіть торт на блюдця. Подавати цю випічку можна до кафе і чаю з морозивом, фруктами, ягодами або солодкими заливаннями.

  • Цукровий пісок - 230 грам
  • Куряче яйце - 5 штук
  • Концентрований молоко - 650 мілілітрів (консервоване)
  • Молоко свіже - 100 мілілітрів
  • Масло рослинне - 100 мілілітрів
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Борошно пшеничне - 1 Склянка
  • Какао - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Ванілін - За смаком
торт з суфле - фото крок 1
Насамперед потрібно приготувати карамель. Для цього розтопіть 5 столових ложок цукру. Найзручніше тут використовувати невелику металеву кружку. Цукор розплавте до рідкого стану і перелийте в миску.
торт з суфле - фото крок 2
Тим часом в окремому посуді змішайте концентроване молоко, 4 яйця і 150 г пісочний. Найкраще робити це блендером. Збивайте масу, поки цукор не розтане. Потім перелийте цю масу до карамелі і змішайте. Це буде суфле.
торт з суфле - фото крок 3
Для тесту в мисці змішайте одне яйце, 100 грам цукру, рослинна олія, розпушувач, борошно, какао, сіль і ванілін. Добре перемішайте тісто. Воно повинно вийти консистенції густої сметани. Для перемішування можна використовувати блендер на маленькій швидкості.
торт з суфле - фото крок 4
У форму для випічки, змащену олією, вилийте суфле з молока. Потім туди ж зверху вилийте тісто і акуратно його розподіліть ложкою. Тісто буде збиратися шматочками, так і потрібно, це додасть торту цікаву текстуру. Форму з тістом поставте на деко, наповнений водою, і випікайте торт 90 хвилин при температурі 190 градусів.

Схожі рецепти