Рецепт Торт з полуницею фото

Торт з полуницею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто, Ягоди, Молочні продукти, Полуниця
Страви без випічки
На святковий стіл, День народження
Випічка, Торти, Бісквіт

Простий рецепт річного смачного бісквітного торта з полуницею. Якщо хочете дізнатися, як приготувати Торт "шкатулка" з полуницею, дотримуйтесь моїм рецептом. Буде смачно, соковитий і klubnichno!

Бісквіт я випікала у формі 22 см діаметром, так він вийшов високим, як нам потрібно. Завдяки крохмалю він виходить дуже ніжним і повітряним. Сметана просочує м'якуш торта, а полуниця дає приголомшливий аромат. Торт виходить дивовижним!

  • Борошно - 100 грам
  • Крохмаль - 100 грам
  • Цукор - 200 грам
  • Яйця - 6 штук
  • Разрихдітель - 1 Чайна ложка
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Крем - 1 літр
  • Цукрова пудра - 200 грам
  • Полуниця - 0, 5 кілограма
  • Загущувач для сметани - 12 грам(2 пакетика)
торт з полуницею - фото крок 1
1. Для приготування бісквіта відокремте білки від жовтків. Білки збийте міксером до густої стійкої піни. Потім поступово почніть додавати цукор і збивайте білки до його розчинення.
торт з полуницею - фото крок 2
2. Вводите в білки по одному жовтку, збивайте міксером до однорідності.
торт з полуницею - фото крок 3
3. Борошно, розпушувач і крохмаль просійте, додавайте в яєчну суміш частинами і дуже акуратно перемішуйте лопаткою в одному напрямку. Не забудьте додати дрібку ваніліну.
торт з полуницею - фото крок 4
4. Форму для випічки застеліть пергаментом, вилийте в неї тісто. Випікайте при температурі 180 градусів 30-40 хвилин. Переверніть готовий бісквіт на решітку для охолодження.
торт з полуницею - фото крок 5
5. Остиглий бісквіт розріжте, вийміть м'якоть. Борти залиште.
торт з полуницею - фото крок 6
6. Сметану збийте з цукровою пудрою, а потім додайте загущувач. Крем буде потрібної щільної консистенції.
торт з полуницею - фото крок 7
7. Всередину торта викладіть крем, нарізану пластинками полуницю, myakish. Потім повторіть всі верстви.
торт з полуницею - фото крок 8
8. Накрийте торт зрізаної "кришкою", змастіть верх і боки кремом. Прикрасьте полуницею і гілочками м'яти. Коли торт постоїть у холодильнику пару годин, його можна їсти. Смачного!

Схожі рецепти