Торт з полуницею
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт річного смачного бісквітного торта з полуницею. Якщо хочете дізнатися, як приготувати Торт "шкатулка" з полуницею, дотримуйтесь моїм рецептом. Буде смачно, соковитий і klubnichno!
Бісквіт я випікала у формі 22 см діаметром, так він вийшов високим, як нам потрібно. Завдяки крохмалю він виходить дуже ніжним і повітряним. Сметана просочує м'якуш торта, а полуниця дає приголомшливий аромат. Торт виходить дивовижним!
- Борошно - 100 грам
- Крохмаль - 100 грам
- Цукор - 200 грам
- Яйця - 6 штук
- Разрихдітель - 1 Чайна ложка
- Ванілін - 1 щіпка
- Крем - 1 літр
- Цукрова пудра - 200 грам
- Полуниця - 0, 5 кілограма
- Загущувач для сметани - 12 грам(2 пакетика)
1. Для приготування бісквіта відокремте білки від жовтків. Білки збийте міксером до густої стійкої піни. Потім поступово почніть додавати цукор і збивайте білки до його розчинення.
2. Вводите в білки по одному жовтку, збивайте міксером до однорідності.
3. Борошно, розпушувач і крохмаль просійте, додавайте в яєчну суміш частинами і дуже акуратно перемішуйте лопаткою в одному напрямку. Не забудьте додати дрібку ваніліну.
4. Форму для випічки застеліть пергаментом, вилийте в неї тісто. Випікайте при температурі 180 градусів 30-40 хвилин. Переверніть готовий бісквіт на решітку для охолодження.
5. Остиглий бісквіт розріжте, вийміть м'якоть. Борти залиште.
6. Сметану збийте з цукровою пудрою, а потім додайте загущувач. Крем буде потрібної щільної консистенції.
7. Всередину торта викладіть крем, нарізану пластинками полуницю, myakish. Потім повторіть всі верстви.
8. Накрийте торт зрізаної "кришкою", змастіть верх і боки кремом. Прикрасьте полуницею і гілочками м'яти. Коли торт постоїть у холодильнику пару годин, його можна їсти. Смачного!