Торт «трухлявий пень» з варенням

Торт «трухлявий пень» з варенням
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Для любителів домашньої випічки без зайвого клопоту пропоную рецепт приготування торта "; Трухлявий пень" з варенням. Неймовірно ніжний і м'який, він буквально тане роті, при цьому дуже красивий і простий.

опис приготування:

Класичний рецепт торта "; Трухлявий пень" з варенням підійде для будь-якої ягоди або фруктів. Це відмінний варіант простий, але в той же час вишуканою випічки. Такий десерт можна подати як до щоденного чаювання, так і на святковий стіл, якщо його правильно оформити.

  • кефір— 200 мілілітрів
  • варення— 200 грам(за смаком)
  • яйце— 1-2 штук
  • борошно— 500-550 грам
  • цукор— 400 грам
  • крем— 400 грам
  • сода— 1 Ст. ложка
Торт 1. З тестом все простіше не придумаєш. З'єднати в мисочці варення з кефіром і содою (гасити її не потрібно, так як кефір впорається з цим завданням).

Торт 2. Яйця збити зі склянкою цукру і з'єднати з кефіром. Обидві маси як слід перемішати до однорідності.

Торт 3. Поступово всипати борошно, замішуючи тісто без грудочок. В рецепт приготування торта "; Трухлявий пень" з варенням може бути використано різну кількість борошна, так як багато залежить від консистенції варення.

Торт 4. Тісто в будь-якому разі не буде щільним. Отриману масу потрібно розділити навпіл і вилити у форму, змащену маслом або застелену пергаментом. Відправити в розігріту духовку і випікати близько 15-25 минут до готовности коржа (перевіряти на суху сірник або зубочистку).

Торт 5. Коли корж готовий, його потрібно остудити як слід розрізати вздовж на 2 частини. Якщо торт "; Трухлявий пень" з варенням в домашніх умовах готується з більшої кількості інгредієнтів, тоді можна розрізати на 3 частини.

Торт 6. Для приготування крему потрібно з'єднати сметану з цукром, що залишився і як слід збити. Також в цей простий рецепт торта "; Трухлявий пень" з варенням можна використовувати і будь-який інший крем на смак.

Торт 7. Повністю остиглі коржі просочити кремом. Кількість також за бажанням — чим більше крему, тим більше вологим буде тортик.

Торт 8. Коли всі коржі зібрані, можна прикрасити торт за бажанням. Потім залишити його на пару годин, щоб він як слід просочився.

Схожі рецепти

Торт «трухлявий пень» (як сметанник)

Торт «трухлявий пень» (як сметанник)

Незвичайне оформлення торта стане родзинкою святкового столу. той випадок, коли назва не відповідає смаку. цей соковитий, м'який сметанний торт з улюбленого варення підійде на всі випадки життя. опис приготування: Не потрібно бути професійним кондитером, щоб знати, як приготувати торт "; Трухл...

читати далі
Торт «трухлявий пень» (класичний)

Торт «трухлявий пень» (класичний)

Хочете здивувати своїх домашніх смачним, красивим десертом? Тоді варто звернути увагу на ніжний, в міру солодкий класичний торт «Трухлявий пень», який зможе приготувати навіть починаюча господиня. опис приготування: розповім, як приготувати без проблем і з простих продуктів торт «Трухлявий пен...

читати далі
Торт «трухлявий пень» на вершках

Торт «трухлявий пень» на вершках

Хочу поділитися з вами рецептом дуже смачного і ніжного торта. Цей торт стане справжньою знахідкою для дитячого свята. Та й дорослі не проти будуть їм поласувати! опис приготування: Для приготування цього торта можна використовувати будь-яке варення. Але особливо хочеться відзначити варення з ...

читати далі
Пиріг «трухлявий пень»

Пиріг «трухлявий пень»

Як нескладного і не дуже дорогого десерт до чаю хочу запропонувати вам дуже класний варіант, як приготувати пиріг "; Трухлявий пень ";. ніжний, ароматний і неймовірно смачний! опис приготування: Цей пиріг - спрощений варіант відомого тортика. Якщо у вас немає часу займатися складними прикрасам...

читати далі
Пісочний торт з варенням

Пісочний торт з варенням

У пошуках простого і смачного варіанти домашньої випічки обов'язково зверніть увагу на цей рецепт приготування пісочного торта з варенням. апетитно, швидко і презентабельно. опис приготування: борошно— 400 грам маргарин— 150 грам цукор— 120-150 грам яйце— 2 штуки варення— 350-400 грам 1...

читати далі