Тісто на млинці на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Що за сніданок без млинців? Їх можна зробити на кефірі, вода, на молоці, на кислому молоці, на ряжанка. Насолоджуйтесь смачним і приємним сніданком, розповім, як приготувати тісто на млинці на молоці.
Млинці найчастіше подають гарячими, не має значення, з начинкою вони або без. Винятки можуть бути для начинки з червоної риби або морепродуктів. Ви можете зробити тісто для них заздалегідь, наприклад, з вечора, а посмажити їх вранці. Можете приготувати їх з начинкою або є так.
- Борошно - 250 грам
- Молоко - 0, 5 L
- Яйця - 2 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Вершкове масло - За смаком
1. У миску просійте пшеничну муку, додайте дрібку солі і вбийте курячі яйця.
2. Влийте в миску до яєць і борошні 250 мілілітрів молока.
3. Гарненько розмішайте тісто, у вас вийде густе і тягуче тісто.
4. Влийте молоко і гарненько розмішайте все вміст миски.
5. Сковороду відправте на вогонь, додайте шматочок вершкового масла і розтопіть його.
6. Влийте невелику кількість тіста і розподіліть його по всій поверхні.
7. Як тільки помітили, що краю стали золотистого кольору, переверніть млинчики і обсмажуйте його з іншого боку.
8. Перекладіть млинці на тарілку і подавайте до столу. Смачного!