Тісто для ватрушок в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите пишну і ситну випічку, то вам обов'язково повинні сподобатися ватрушки з картоплею. А завдяки сучасній техніці тісто на ці вироби виходить неймовірно м'яким і однорідним.
Порівнювати цю домашню випічку з магазинної просто не можна. Після неї ви захочете частіше піч у себе в духовці. Але для початку ознайомтеся з тим, як приготувати тісто для ватрушок в хлібопічці. Врахуйте, що маса дріжджова, тому виділіть час, щоб вона могла набрякнути до потрібного стану.
- Борошно - 600 грам
- Вершкове масло - 45 грам
- Молоко - 280 мілілітрів
- Дріжджі сухі - 12 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Крем - 3-4 Ст. Ложок
У теплому молоці розведіть дріжджі. Залиште їх набухати на 5 хвилин. Перелийте молоко в чашу хлібопічки. Додайте яйце, розтерті масло і сіль. Всипте борошно.
Тісто поставте вимішують в хлібопічці.
Залиште тісто підніматися протягом 1, 5 годин. Потім його добре обомніте і розділіть на 10 частин.