Рецепт Тісто для ватрушок в хлібопічці фото

Тісто для ватрушок в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Молоко
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Ватрушки
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо ви любите пишну і ситну випічку, то вам обов'язково повинні сподобатися ватрушки з картоплею. А завдяки сучасній техніці тісто на ці вироби виходить неймовірно м'яким і однорідним.

Опис приготування:

Порівнювати цю домашню випічку з магазинної просто не можна. Після неї ви захочете частіше піч у себе в духовці. Але для початку ознайомтеся з тим, як приготувати тісто для ватрушок в хлібопічці. Врахуйте, що маса дріжджова, тому виділіть час, щоб вона могла набрякнути до потрібного стану.

  • Борошно - 600 грам
  • Вершкове масло - 45 грам
  • Молоко - 280 мілілітрів
  • Дріжджі сухі - 12 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Крем - 3-4 Ст. Ложок
тісто для ватрушок в хлібопічці - фото крок 1
У теплому молоці розведіть дріжджі. Залиште їх набухати на 5 хвилин. Перелийте молоко в чашу хлібопічки. Додайте яйце, розтерті масло і сіль. Всипте борошно.
тісто для ватрушок в хлібопічці - фото крок 2
Тісто поставте вимішують в хлібопічці.
тісто для ватрушок в хлібопічці - фото крок 3
Залиште тісто підніматися протягом 1, 5 годин. Потім його добре обомніте і розділіть на 10 частин.

Схожі рецепти