Смачні млинці на молоці з дірочками
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати смачні млинці на молоці з дірочками, сьогодні у вас є дивовижна можливість для того, щоб зробити це. Уважно дотримуйтесь рецептом і все вийде.
Красиві, акуратні, ажурні млинці можна подавати зі сметаною, варенням або згущеним молоком. У тісто можна додати ваніль або корицю для додаткового аромату. Млинці ідеально підійдуть до чаю, так що не зволікайте і обов'язково спробуйте приготувати млинці за цим рецептом.
- Вода - 250 мілілітрів
- Молоко - 600 мілілітрів
- Борошно - 300 грам
- Дріжджі (сухі) - 5 грам
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1. Підготуйте необхідні інгредієнти.
2. У глибоку миску насипте дріжджі, 1 чайну ложку цукру, налийте теплої води і додайте половину порції борошна. Добре перемішайте, накрийте рушником і приберіть в тепле місце на 30 хвилин.
3. Відлийте стакан молока для подальшого кип'ятіння. Відокремте жовтки від білків і змішайте їх з цукром, що залишився. Додайте молоко і борошно. Перемішайте, щоб не було грудочок.
4. Додайте готову опару. Перемішайте і знову приберіть миску в тепле місце на 30 хвилин або до тих пір, поки тісто не підніметься.
5. Закип'ятіть молоко, що залишилося і додайте його тонкою цівкою в підійшло тісто, при цьому постійно помішуючи.
6. Додайте масло.
7. В окремій мисці збийте білки з сіллю до стійких піків і введіть їх у тісто.
8. Акуратно перемішайте рухами від низу до верху. Тісто вийде незвичайно легка і повітряне.
9. Розігрійте сковороду і в перший раз змастіть її маслом, в наступні рази змащувати немає необхідності. Виливайте тісто за допомогою ополоника, розподіляючи його рівномірно по всій сковороді. Млинці виходять ажурні, тонкі, дірчасті, дуже смачні і ароматні.
10. Готові млинці подаємо зі сметаною, медом або варенням. Смачного!