Рецепт Сирно-цибулевий пиріг фото

Сирно-цибулевий пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Сирно-цибулевий пиріг може стати чудовою закускою або повноцінним гарячим блюдом, до якого можна подати гарячий бульйон. Готується він протягом години, потім його треба остудити і насолоджуватися.

Опис приготування:

Як приготувати сирно-цибулевий пиріг?

1. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів.

2. Приготуємо тісто. У миску шматочками наріжте 120 г масла або маргарину, просійте борошно і додайте дрібку солі. За допомогою комбайна або пальцями розімніть тісто до крихти. Додайте 2-3 столові ложки холодної води, щоб тісто"склеїлося" . Замісити тісто.

3. Тісто оберніть харчовою плівкою і покладіть в холодильник на півгодини. Якщо часу на охолодження тесту немає, ви можете використовувати його відразу.

4. Візьмемося за начинку. Лук почистіть і наріжте півкільцями.

5. У сотейнику на середньому вогні розтопіть 25 г масла. Обсмажте цибулю до м'якості, помішуючи, хвилин 10.

6. Влийте в розм'якшений лук 150 мл води, сіль і poperčite. Тушіте, поки вся вода не випарується.

7. Потім цибулю для начинки треба викласти на тарілку і остудити.

8. Форму для запікання пирога змастіть рослинною або вершковим маслом або застеліть пергаментним папером.

9. Відріжте від шматка тесту дві третини і розкачайте на присипаному борошном столі, товщина у нас повинна вийти десь півсантиметра.

10. Розкатаний пласт тіста викладіть у форму, тісто має покривати і боки форми.

11. Шарами викладіть приготований лук, тертий сир, потім знову -цибуля і сир.

12. Розкачайте тісто і"накрийте" пиріг зверху, скріпіть кінці.

13. Змастіть пиріг молоком і зробіть по центру кілька надрізів гострим ножем. Якщо у вас залишилося тісто, то можна вирізати листочки або інші фігурки і викласти зверху на пиріг. Декорації також змастіть молоком.

14. Надсилайте сирно-цибулевий пиріг в розігріту духовку на 40-50 хвилин, поки він не стане золотисто-коричневого кольору.

15. Готовому пирогу дайте охолонути хвилин 20, а потім нарізайте.

Сирно-цибулевий пиріг готовий!

Смачного!

  • Маргарин або масло вершкове - 145 грам(25 г - для начинки, 120 - в тісто)
  • Борошно - 200 грам
  • Сіль - 2-3 Щепоток
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Перець чорний мелений - - За смаком
  • Сир напівтвердий - 250 грам
  • Молоко - - За смаком
Як приготувати сирно-цибулевий пиріг?

1. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів.

2. Приготуємо тісто. У миску шматочками наріжте 120 г масла або маргарину, просійте борошно і додайте дрібку солі. За допомогою комбайна або пальцями розімніть тісто до крихти. Додайте 2-3 столові ложки холодної води, щоб тісто"склеїлося" . Замісити тісто.

3. Тісто оберніть харчовою плівкою і покладіть в холодильник на півгодини. Якщо часу на охолодження тесту немає, ви можете використовувати його відразу.

4. Візьмемося за начинку. Лук почистіть і наріжте півкільцями.

5. У сотейнику на середньому вогні розтопіть 25 г масла. Обсмажте цибулю до м'якості, помішуючи, хвилин 10.

6. Влийте в розм'якшений лук 150 мл води, сіль і poperčite. Тушіте, поки вся вода не випарується.

7. Потім цибулю для начинки треба викласти на тарілку і остудити.

8. Форму для запікання пирога змастіть рослинною або вершковим маслом або застеліть пергаментним папером.

9. Відріжте від шматка тесту дві третини і розкачайте на присипаному борошном столі, товщина у нас повинна вийти десь півсантиметра.

10. Розкатаний пласт тіста викладіть у форму, тісто має покривати і боки форми.

11. Шарами викладіть приготований лук, тертий сир, потім знову -цибуля і сир.

12. Розкачайте тісто і"накрийте" пиріг зверху, скріпіть кінці.

13. Змастіть пиріг молоком і зробіть по центру кілька надрізів гострим ножем. Якщо у вас залишилося тісто, то можна вирізати листочки або інші фігурки і викласти зверху на пиріг. Декорації також змастіть молоком.

14. Надсилайте сирно-цибулевий пиріг в розігріту духовку на 40-50 хвилин, поки він не стане золотисто-коричневого кольору.

15. Готовому пирогу дайте охолонути хвилин 20, а потім нарізайте.

Сирно-цибулевий пиріг готовий!

Смачного!

Схожі рецепти