Сирники з сиру (Манька)
(покроковий рецепт з фото)
Популярна страва російської кухні - це сирники. Їх можна обсмажити на сковороді або запекти в духовці. Смачний сніданок або корисний десерт. Розповім, як приготувати сирники з сиру (манька).
Завдяки манки сирники виходять м'якими і повітряними, вона не забиває їх. Сирники подають відразу після приготування. Можете зробити їх заздалегідь, а потім розігріти. Їх їдять зі сметаною, з варенням або медом. Смачне і дуже просте блюдо для всієї родини.
- Сир - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки
- Манька - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
1
Сир викладіть в миску і розімніть великі шматки виделкою, потім вбийте до нього яйця.
2
Додайте цукор, борошно і манку, гарненько перемішайте весь вміст.
3
Змочіть руки у холодній воді (так тісто не буде липнути до рук), потім отщіпніте невеликі шматочки і сформуйте з них плоскі котлети.
4
Розігрійте сковороду і викладіть сирники, обсмажуйте їх до золотистої скоринки, потім переверніть і накрийте сковороду кришкою, смажте ще пару хвилин.
5
Перекладіть сирники на тарілку і подавайте до столу з варенням і шматочком вершкового масла.