Рецепт Сирники з сиру (Манька) фото

Сирники з сиру (Манька)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир , Яйця , Крупи , Манька
Дієтичне харчування
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На сніданок , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Сирники
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Популярна страва російської кухні - це сирники. Їх можна обсмажити на сковороді або запекти в духовці. Смачний сніданок або корисний десерт. Розповім, як приготувати сирники з сиру (манька).

Опис приготування:

Завдяки манки сирники виходять м'якими і повітряними, вона не забиває їх. Сирники подають відразу після приготування. Можете зробити їх заздалегідь, а потім розігріти. Їх їдять зі сметаною, з варенням або медом. Смачне і дуже просте блюдо для всієї родини.

  • Сир - 1 Склянка
  • Яйця - 2 штуки
  • Манька - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
1
Сир викладіть в миску і розімніть великі шматки виделкою, потім вбийте до нього яйця.
2
Додайте цукор, борошно і манку, гарненько перемішайте весь вміст.
3
Змочіть руки у холодній воді (так тісто не буде липнути до рук), потім отщіпніте невеликі шматочки і сформуйте з них плоскі котлети.
4
Розігрійте сковороду і викладіть сирники, обсмажуйте їх до золотистої скоринки, потім переверніть і накрийте сковороду кришкою, смажте ще пару хвилин.
5
Перекладіть сирники на тарілку і подавайте до столу з варенням і шматочком вершкового масла.

Схожі рецепти