Сирники з борошном
(покроковий рецепт з фото)
Манна крупа в сирники, на мій погляд, не зовсім вдалий варіант. Саме тому я пропоную вам поглянути на цю ідею, як приготувати сирники з борошном. Пишні, ніжні і дуже смачні!
Дуже важливо додавати борошно поступово, щоб стежити за консистенцією тесту. Якщо переборщіть, то вийдуть сирні оладки, а не сирники. Я також не рекомендую додавати багато цукру, щоб тісто не пливло на сковороді. Краще подсластите сирнічкі перед подачею ягодами, джемом або цукровою пудрою, наприклад.
- Сир - 450 грам
- Цукор - 40 грам
- Борошно - 70-100 грам
- Розпушувач - 1/2 чайних ложки
- Яйце - 2 штуки
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - За смаком(+ вершкове за бажанням)
1
Для сирників я сир НЕ перетираю, але якщо у вас він великими крупинками, то протріть його через сито. Вбийте яйця і перемішайте.
2
Додайте цукор звичайний і ванільний (для аромату).
3
Всипте розпушувач.
4
Додайте пару ложок борошна і добре перемішайте.
5
Борошно, що залишилося всипте в невелику тарілочку. З сирної маси сформуйте кульку, обваляйте його з усіх боків в борошні. Якщо сирник погано ліпиться, додайте ще борошна в тісто.
6
Мені подобається смажити сирники на вершковому і трішки олії. Викладайте кульки на сковороду і смажте з двох сторін до рум'яної.
Смачного!
Смачного!