Сирне суфле з желатином
(покроковий рецепт з фото)
Існує маса десертів з сиру, які мені до смаку. Іноді просто очі розбігаються від вибору, але якщо в холодильнику є певні продукти, то рецепт напрошується сам. Дивіться самі!
Цього разу мій вибір припав на цей рецепт, в якому я дізналася, як приготувати сирне суфле з желатином. Просте і дієтичне солодка страва слід робити заздалегідь з вечора, щоб воно настоялося в холодильнику протягом ночі. Тоді ваше суфле точно вийде правильним за текстурою і смаку.
- Сир - 300 грам
- Молоко - 100 мілілітрів
- Желатин - 20 грам
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Какао - 2 Ст. Ложки
- Вода - 1 Склянка
Желатин залийте водою по інструкції на упаковці. Залиште його набухати.
У набряклий желатин додайте какао, мед і молоко. Перемішайте.
Поставте масу на невеликий вогонь. Постійно заважайте, поки какао з медом не розчиняться. В кінці додайте сир. Перемішайте.
Потім подрібніть масу блендером. Влийте її в форми для застигання.
Залиште суфле на ніч в холодильнику. Подавайте десерт, діставши його з форми. До речі, в одні форми можна додати какао, а в інші, наприклад, сироп. Приємною дегустації!