Сирне печиво з родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Сирна випічка виходить смачною, якщо додати в неї наповнювачі. Ізюм ідеально поєднується з сиром, надає не тільки приємний смак, але і солодкість. Сподобається десерт і дорослим, і діткам!
Рецепт простий, а печиво легке і смачне! Чорний родзинки відрізняється насиченим смаком, його і додамо. Для печива краще взяти сухий сир і в процесі приготування тіста додати масло. Чи не кладіть багато цукру в тісто, він розріджує тісто, в слідстві чого доведеться використовувати багато борошна. А в даному випадку, чим менше муки, ті смачніше випічка!
- Сир - 400 грам
- Яйце - 2 штуки
- Вершкове масло - 10-20 грам
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне - 0, 5 склянки
- Ізюм чорний - 40 грам
- Розпушувач - 1 щіпка
- Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
Підготуємо інгредієнти.
У мисці збиваємо яйця з цукром і сіллю.
Додаємо сир і м'яке масло.
Потім вводимо борошно і розпушувач, все перемішуємо.
Додаємо родзинки, все перемішуємо.
Деко застилає пекарської папером. Сирне тісто викладаємо ложкою, невеликими гірками в шаховому порядку. Відправляємо в духовку на 15-20 хвилин. Готуємо при температурі 180-190 градусів.
Готове печиво посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу.
Пригощайтеся!