Рецепт Сирне печиво «мишки» фото

Сирне печиво «мишки»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Сир
На святковий стіл, Новий рік
Випічка, Солодке, Печиво

Віддаючи належне символу наступаючого 2020 року, пропоную рецепт смачного домашнього сирного печива "мишки", яке можна легко приготувати з дітьми, їм це точно сподобається.

Цей рецепт сирного печива "мишки" відмінно підійде до дитячого новорічного столу, діти охоче візьмуть участь в їх готуванні. Дайте їм в руки шматочок тесту і нехай вони творять своїх мишок. Буде весело і смачно, а як їх приготувати, дивіться покрокову інструкцію до рецептом.

  • Борошно пшеничне - 200 грам
  • Цукор - 75 грам
  • Сир - 150 грам
  • Вершкове масло - 75 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Ванільний цукор - 1 штука (пакетик)
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Яйце - 2 штуки(1 яйце - в тісто, 1 яйце - для змащення перед випічкою)
  • Ізюм - 2-3 штук
  • Молоко - 1 Ст. Ложка (для змащення перед випічкою)
сирне печиво
Приготуйте інгредієнти.
сирне печиво
У миску для замішування тіста покладіть сир і вбийте одне яйце, пробийте блендером, щоб не було грудочок. Можна протерти через сито.
сирне печиво
Додайте 75 грам цукру, сіль і розм'якшене вершкове масло.
сирне печиво
Добре розмішайте сирну масу.
сирне печиво
Всипте в борошно розпушувач і ванільний цукор, розмішайте.
сирне печиво
Додайте борошно в сирну масу, замісіть тісто. Готове тісто загорніть в плівку і дайте йому 30 хвилин "відпочити" .
сирне печиво
Розділити тісто 16 шматочків, вага кожного приблизно по 35 грам.
сирне печиво
Надайте кожному шматочку тесту форму "мишки", рот і очі зробіть з дрібних частинок родзинок (допомагайте собі зубочисткою), вушка зробіть за допомогою ножиць.
сирне печиво
Покладіть "мишок" на лист для випічки, змастіть сумішшю яйця і молока.
сирне печиво
Випікайте печиво 25-30 хвилин при температурі 180-200 градусів, стежте за своєю духовкою.
сирне печиво
Готове печиво викладіть на блюдо і подавайте до столу.
сирне печиво
Мишки вийшли дуже смачні, м'які, пишні.

Схожі рецепти