Рецепт Шашлики (рецепт маринування) фото

Шашлики (рецепт маринування)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина , Часник , Цибуля , Імбир , Мед
Вегетаріанське харчування
На природу
Гарячі страви , Заготовки , Маринування , Шашлик
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Найприємніші спогади про літо - це ласкаве море, теплий пісок, приємна компанія і смачний шашлик. Його можна зробити без приводу. Розповім, як приготувати шашлики (рецепт маринування).

Опис приготування:

Шашлики - це універсальне блюдо. Можете самостійно вибрати м'ясо, овочі, зробити будь-який маринад на смак. Хочете гострий шашлик - тоді додавайте більше спецій, ніжніший - зробіть маринад на кефірі. Готовий шашлик буде найсмачніше прямо з багаття, але, якщо залишилися шматочки, то зберігайте їх у холодильнику і розігрівати перед подачею.

  • Оливкова олія - 1/3 склянки
  • Соєвий соус - 1/3 склянки
  • Винний оцет - 3 Ст. Ложки
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Імбир - 1 Ст. Ложка
  • Сіль і перець - За смаком
  • Яловичина - 1 кілограм
  • Перець - 1 штука
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Гриби - 400 грам
1
У миску викладіть оливкова олія, додайте до нього соєвий соус, винний оцет і мед, гарненько перемішайте.
2
Очистіть часник і пропустіть його через прес, очистіть свіжий корінь імбиру і натріть його на дрібній тертці.
3
Викладіть подрібнені інгредієнти в маринад, сіль і poperčite, гарненько перемішайте.
4
Вимийте м'ясо і наріжте його невеликими шматочками. Викладіть м'ясо в маринад і залиште його мінімум на 30 хвилин в холодильнику.
5
Наріжте овочі, а бамбукові шампури замочіть у воді. Мариноване м'ясо і овочі розподіліть на шампурах і обсмажуйте до готовності. Подавайте блюдо відразу після приготування.

Схожі рецепти