Рецепт Шашлик в кетчупу фото

Шашлик в кетчупу
(покроковий рецепт з фото)

Узбецька кухня
М'ясо , Свинина
Рецепти для схуднення
На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 6
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Відмінний рецепт для сезону пікніків. Кетчуп додає м'ясу гарний колір в процесі смаження, м'якість і пікантну кислинку. Дуже раджу скористатися даними рецептом!

Опис приготування:

Для цього рецепта підійде звичайний кетчуп, будь-томатний соус або томатна паста. М'ясо рекомендую використовувати з великою кількістю жирового прошарку, відмінно підійде шия або грудинка.

  • Свинина - 800 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Кетчуп - 2 Ст. Ложки
шашлик в кетчупу - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
шашлик в кетчупу - фото крок 2
М'ясо промийте, наріжте на середні шматки.
шашлик в кетчупу - фото крок 3
Цибулю дрібно наріжте.
шашлик в кетчупу - фото крок 4
Змішайте м'ясо, цибуля і кетчуп.
шашлик в кетчупу - фото крок 5
Залиште маринуватися на 5-6 годин.
шашлик в кетчупу - фото крок 6
Підготуйте мангал. Нанизати м'ясо на шампури і смажте до готовності.
шашлик в кетчупу - фото крок 7
Шашлик готовий. Смачного!

Схожі рецепти