Шашлик в кетчупу
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний рецепт для сезону пікніків. Кетчуп додає м'ясу гарний колір в процесі смаження, м'якість і пікантну кислинку. Дуже раджу скористатися даними рецептом!
Для цього рецепта підійде звичайний кетчуп, будь-томатний соус або томатна паста. М'ясо рекомендую використовувати з великою кількістю жирового прошарку, відмінно підійде шия або грудинка.
- Свинина - 800 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
Підготуйте інгредієнти.
М'ясо промийте, наріжте на середні шматки.
Цибулю дрібно наріжте.
Змішайте м'ясо, цибуля і кетчуп.
Залиште маринуватися на 5-6 годин.
Підготуйте мангал. Нанизати м'ясо на шампури і смажте до готовності.
Шашлик готовий. Смачного!