Індійський соус-діп з кетчупу
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 10 хв.
Традиційно його подають з індійськими закусками, але мені подобається використовувати такий соус для бутербродів. Особливо він повинен припасти до смаку всім охочим яскравих спецій.
Опис приготування:
Петрушку ви можете замінити на свіжу кінзу, так соус вийде автентичні.
- Кетчуп - 100 грам
- Зіра - 1/2 чайних ложки
- Koriandr - 1/2 чайних ложки
- Вапно - 1/2 штуки
- Петрушка - 1/4 пучка
- Перець чилі - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
На сухій сковороді обсмажте зиру і зерна коріандру.
Розітріть спеції в ступці.
Змішайте кетчуп зі спеціями. Додайте перець чилі, дрібно посічену петрушку і трохи соку лайма.
Подавайте соус на підсмажених чорних хлібці. Смачного!