Індійський соус-діп з кетчупу
(покроковий рецепт з фото)
Традиційно його подають з індійськими закусками, але мені подобається використовувати такий соус для бутербродів. Особливо він повинен припасти до смаку всім охочим яскравих спецій.
Петрушку ви можете замінити на свіжу кінзу, так соус вийде автентичні.
- Кетчуп - 100 грам
- Зіра - 1/2 чайних ложки
- Koriandr - 1/2 чайних ложки
- Вапно - 1/2 штуки
- Петрушка - 1/4 пучка
- Перець чилі - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
На сухій сковороді обсмажте зиру і зерна коріандру.
Розітріть спеції в ступці.
Змішайте кетчуп зі спеціями. Додайте перець чилі, дрібно посічену петрушку і трохи соку лайма.
Подавайте соус на підсмажених чорних хлібці. Смачного!