Салат з рисом і рибними консервами
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат можна готувати з будь-якими рибними консервами на ваш смак. В даному рецепті використовується консервований тунець. Завдяки рису салат виходить більш ситним, а риба надає особливий аромат.
Подивіться, як приготувати салат з рисом і рибними консервами. Його я ціную за простоту і неймовірні смакові якості. Консерви можна брати будь-які: мандрувати, сардину, sardinellu, лосось або тунець (як в даному рецепті). При бажанні його можна урізноманітнити і іншими інгредієнтами: морквою, плавленим або твердим сиром, солоними або свіжими огірками і навіть морепродуктами. Я ж пропоную класичний рецепт, за яким салат з рисом і рибними консервами виходить простим і дуже смачним.
- Консервований тунець - 150 грам
- Мал - 0, 5 склянки
- Цибуля - 1 штук
- Майонез - За смаком
- Яйця - 2 штуки
1. Для початку нам потрібно відварити рис до готовності. Краще брати круглий рис, він для салату підходить ідеально. Тим часом шаткуємо цибулю дрібними кубиками.
2. Готовий рис потрібно буде промити і з'єднати з нашинкованнимцибулею.
3. Консервований тунець потрібно розім'яти виделкою. Додайте трохи соусу, щоб салат не був занадто сухим.
4. Відваріть круто і охолодіть яйця, після чого залиште жовток одного яйця для прикраси, а решта потріть в салат.
5. Додайте майонез і перемішайте салат. Викладіть його красиво на блюдо і потріть на дрібну тертку зверху жовток.
6. Прикрасьте зеленню і подавайте до столу. При бажанні такий салат з рисом і рибними консервами можна урізноманітнити морквою або свіжим огірком, а також твердим або плавленим сиром.