Рецепт Салат з рисом і рибними консервами фото

Салат з рисом і рибними консервами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Крупи , Цибуля , Мал , Консервований тунець , Тунець , Рибні консерви
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цей салат можна готувати з будь-якими рибними консервами на ваш смак. В даному рецепті використовується консервований тунець. Завдяки рису салат виходить більш ситним, а риба надає особливий аромат.

Опис приготування:

Подивіться, як приготувати салат з рисом і рибними консервами. Його я ціную за простоту і неймовірні смакові якості. Консерви можна брати будь-які: мандрувати, сардину, sardinellu, лосось або тунець (як в даному рецепті). При бажанні його можна урізноманітнити і іншими інгредієнтами: морквою, плавленим або твердим сиром, солоними або свіжими огірками і навіть морепродуктами. Я ж пропоную класичний рецепт, за яким салат з рисом і рибними консервами виходить простим і дуже смачним.

  • Консервований тунець - 150 грам
  • Мал - 0, 5 склянки
  • Цибуля - 1 штук
  • Майонез - За смаком
  • Яйця - 2 штуки
салат з рисом і рибними консервами - фото крок 1
1. Для початку нам потрібно відварити рис до готовності. Краще брати круглий рис, він для салату підходить ідеально. Тим часом шаткуємо цибулю дрібними кубиками.
салат з рисом і рибними консервами - фото крок 2
2. Готовий рис потрібно буде промити і з'єднати з нашинкованнимцибулею.
салат з рисом і рибними консервами - фото крок 3
3. Консервований тунець потрібно розім'яти виделкою. Додайте трохи соусу, щоб салат не був занадто сухим.
салат з рисом і рибними консервами - фото крок 4
4. Відваріть круто і охолодіть яйця, після чого залиште жовток одного яйця для прикраси, а решта потріть в салат.
салат з рисом і рибними консервами - фото крок 5
5. Додайте майонез і перемішайте салат. Викладіть його красиво на блюдо і потріть на дрібну тертку зверху жовток.
салат з рисом і рибними консервами - фото крок 6
6. Прикрасьте зеленню і подавайте до столу. При бажанні такий салат з рисом і рибними консервами можна урізноманітнити морквою або свіжим огірком, а також твердим або плавленим сиром.

Схожі рецепти