Салат з куркою і ананасом
(покроковий рецепт з фото)
Ананас - дуже незвичайний і запам'ятовується фрукт. Завдяки своєму кисло-солодкого смаку він ідеально поєднується з м'ясом і птицею. Його навіть частіше можна побачити в ситних стравах, ніж в десертах. Готуємо?
Я звернула свій погляд на рецепт, в якому описано, як приготувати салат з куркою і ананасом. Крім перерахованих вище інгредієнтів тут є виноград і яблуко. А заправка буде гостра. Вийде оригінальний смак, який сподобається не всім, але і у нього знайдуться любителі.
- Куряча грудка або філе - 1-1, 5 кілограма
- Майонез - 1/3 склянки
- Ріпчасту цибулю червоний - 0, 5 штуки
- Каррі - 3 Ст. Ложки
- Гірчиця в зернах - 2 Ст. Ложки
- Імбир мелений - 0, 5 чайних ложки
- Куркума - 0, 5 чайних ложки
- Ананас - 0, 5 штуки
- Яблуко - 0, 5 штуки
- Виноград солодкий - 150 грам
- Петрушка - За смаком
- Листя салату - За смаком
Курку відварити до готовності в підсоленій воді. Потім остудіть її і наріжте.
З'єднайте в мисці дрібно нашатковану цибулю, гірчицю, kurkumu, імбир і майонез. Добре перемішайте заправку.
У салатницю перекладіть заправку і наріжте ананас кубиками, попередньо очистивши. До нього додайте виноград без кісточок половинками і нарубати яблуко.
У салат додайте курочку шматочками, листя салату і петрушку. Все перемішайте. Смачного!