Салат з фетаской і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 хв.
Незвичайний салат, але дуже смачний. Підійде як в будні, так і на свято. Обов'язково спробуйте!
Опис приготування:
Для цього салату потрібна варена або запечена курка. Про це варто подбати заздалегідь, всі інші інгредієнти потрібно просто подрібнити.
- Fetaska - 100 грам
- Помідори - 2 штуки
- Салатні листя - 1 пучок
- Базилік - 10 грам
- Курка відварна - 300 грам
- Йогурт без добавок - 100 мілілітрів
- Спеції - За смаком
Салатні листя добре вимити від піску і бруду. Видалити стеблинки і тільки листочки нарвати руками. Скласти все в миску.
Додати нарізаний базилік.
Нарізати кубиками помідори. Додати в салат.
Відваріть м'ясо птиці. Наріжте його дрібненько. Наріжте фетаску. З'єднайте всі в салатник.
Салат заправити йогуртом. Додати сіль і спеції.
Подайте до столу. Салат можна прикрасити кунжутом.
Смачного.
Смачного.