Салат з чорносливом і куркою
(покроковий рецепт з фото)
У моїй родині давно звикли до поєднання солодкого з м'ясом або птахом. Я би сказала, що вони навіть дуже полюбили такі страви, і просять мене здивувати їх на святкові вечори та в звичайні дні.
І на сімейну вечерю я вирішила подати це блюдо. Воно вдало підійшло до запеченої картопелька з м'ясом. І вам я теж можу розповісти, як приготувати салат з чорносливом і куркою. Як не можна краще до цих інгредієнтів підходить буряк з горішками. Дуже оригінальний смак вийшов.
- Буряк - 400 грам
- Куряче філе - 100 грам
- Чорнослив - 150 грам
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Часник - 3 зубчики
- Волоський горіх подрібнений - 0, 5 склянки
Відваріть до готовності буряк і куряче філе. Буряк остудіть, почистіть і наріжте невеликими кубиками.
Філе теж остудіть, наріжте його разом з горіхами і чорносливом.
Перемішайте нарізані інгредієнти, заправте салат майонезом і додайте пропущений через прес часник. Перемішайте, розкладіть порційно. Смачного!