Салат «ніжність» з куркою і чорносливом
(покроковий рецепт з фото)
Назва салату, говорить саме за себе! ніжний, тане салат з нотками пряної кислинки чорносливу і солодощі горіхів, підкорить своїми смаком і ситністю не тільки слабких жінок, але і сильних чоловіків.
Сьогодні поділюся з вами рецептом, як приготувати салат "ніжність" з куркою і чорносливом. Незважаючи на веселий і "пухнастий" вид, цей салат стане відмінним доповненням для вечері на двох. Легкий і ситний, він дозволить чудово провести вечір за столом і не осяде "каменем" в вашому шлунку. Смачного!
- Куряче м'ясо - 350 грам
- Чорнослив - 150 грам
- Горіхи - 70 грам (кешью або волоські)
- Яйце - 4 штуки
- Огірок - 1-2 штук
- Соус - 100 грам (майонез + сметана)
Підготуйте необхідні продукти. М'ясо відваріть до готовності і остудіть. Яйця відварити і очистіть від шкаралупи. Чорнослив залийте гарячою водою на 10 хвилин, відкиньте на сито. Якщо купили вже очищені горіхи, промийте їх під водою і просушіть.
З курячих ніжок зніміть шкіру, подрібніть м'ясо.
Чорнослив дрібно наріжте за допомогою ножа.
Так само поступите з горіхами.
Жовтки відокремте від білків. Жовтки подрібніть виделкою, а білки натріть на тертці.
Огірок дрібно наріжте.
Викладіть салат шарами: куряче м'ясо, чорнослив, горіхи, білок, огірки і жовток. Кожен шар, крім верхнього, злегка промажте соусом. Дайте салату трохи настоятися, а потім подавайте до столу.