Рецепт Салат «ніжність» з куркою і чорносливом фото

Салат «ніжність» з куркою і чорносливом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Фрукти , Курка , Сухофрукти , Чорнослив
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Новий рік , 8 березня
Салати , Салат Ніжність
Кількість порцій: 5
Час приготування: 45 хв.

Назва салату, говорить саме за себе! ніжний, тане салат з нотками пряної кислинки чорносливу і солодощі горіхів, підкорить своїми смаком і ситністю не тільки слабких жінок, але і сильних чоловіків.

Опис приготування:

Сьогодні поділюся з вами рецептом, як приготувати салат"Ніжність" з куркою і чорносливом. Незважаючи на веселий і"пухнастий" вид, цей салат стане відмінним доповненням для вечері на двох. Легкий і ситний, він дозволить чудово провести вечір за столом і не осяде"каменем" в вашому шлунку. Смачного!

  • Куряче м'ясо - 350 грам
  • Чорнослив - 150 грам
  • Горіхи - 70 грам (кешью або волоські)
  • Яйце - 4 штуки
  • Огірок - 1-2 штук
  • Соус - 100 грам (майонез + сметана)
салат
Підготуйте необхідні продукти. М'ясо відваріть до готовності і остудіть. Яйця відварити і очистіть від шкаралупи. Чорнослив залийте гарячою водою на 10 хвилин, відкиньте на сито. Якщо купили вже очищені горіхи, промийте їх під водою і просушіть.
салат
З курячих ніжок зніміть шкіру, подрібніть м'ясо.
салат
Чорнослив дрібно наріжте за допомогою ножа.
салат
Так само поступите з горіхами.
салат
Жовтки відокремте від білків. Жовтки подрібніть виделкою, а білки натріть на тертці.
салат
Огірок дрібно наріжте.
салат
Викладіть салат шарами: куряче м'ясо, чорнослив, горіхи, білок, огірки і жовток. Кожен шар, крім верхнього, злегка промажте соусом. Дайте салату трохи настоятися, а потім подавайте до столу.

Схожі рецепти