Рецепт Салат «соняшник» з кукурудзою фото

Салат «соняшник» з кукурудзою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Куряче філе , Кукурудза , Консервована кукурудза
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 6
Час приготування: 35 хв.

Салат"Соняшник" з кукурудзою - барвистий, смачний, порадує і дітей, і дорослих. Він завжди привертає увагу своїм виглядом і відрізняється відмінним смаком. Інгредієнти для салату укладаються шарами.

Опис приготування:

Як приготувати салат"Соняшник" з кукурудзою?

1. Куряче філе наріжте невеликими шматочками і обсмажте на олії, приправити сіллю. Готове філе подрібніть.

2. Морква промийте та відваріть разом з яйцями. Яйця виберіть раніше, потім морква. Відварену моркву очистіть від шкірки і наріжте невеликими кубиками або натріть на середній терці.

3. Яйця подрібніть або також натріть на тертці.

4. Мариновані печериці подрібніть.

5. Цибулю очистіть і наріжте дрібними кубиками.

6. Приготуйте велику Блюда. Салат"Соняшник" з кукурудзою потрібно вкладати шарами, кожен шар перемазуючи майонезом. Отже, на дно викладаємо курку, змащуємо майонезом, потім - морква і знову майонез, гриби і майонез, яйця і майонез, цибуля і майонез, а завершує все консервована кукурудза. До речі, замість кукурудзи можна використовувати тертий жовтий сир.

7. А тепер робимо соняшник. Викладаємо чорні насіння - розрізані вздовж маслини. А по колу укладаємо або встромляє в нижній шар салату чіпси у вигляді пелюстків. Можна посадити на наш соняшник і сонечко. Вона"лепіться" з половинки помидорчика черрі і декількох майонезних точок на спині.

Усе, салат"Соняшник" з кукурудзою готовий!

Смачного!

  • Куряче філе - 300 грам
  • Кукурудза консервована - 400 грам
  • Печериці мариновані - 200 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Морквина - 2 штуки
  • Лук фіолетовий або порей - 1 штука
  • Маслини - 10-15 штук
  • Чіпси (пачка або банку) - 1 штука (підходять чіпси"Прінглз" .)
  • Майонез - 8 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - - За смаком
  • Чорний перець - - За смаком
Як приготувати салат"Соняшник" з кукурудзою?

1. Куряче філе наріжте невеликими шматочками і обсмажте на олії, приправити сіллю. Готове філе подрібніть.

2. Морква промийте та відваріть разом з яйцями. Яйця виберіть раніше, потім морква. Відварену моркву очистіть від шкірки і наріжте невеликими кубиками або натріть на середній терці.

3. Яйця подрібніть або також натріть на тертці.

4. Мариновані печериці подрібніть.

5. Цибулю очистіть і наріжте дрібними кубиками.

6. Приготуйте велику Блюда. Салат"Соняшник" з кукурудзою потрібно вкладати шарами, кожен шар перемазуючи майонезом. Отже, на дно викладаємо курку, змащуємо майонезом, потім - морква і знову майонез, гриби і майонез, яйця і майонез, цибуля і майонез, а завершує все консервована кукурудза. До речі, замість кукурудзи можна використовувати тертий жовтий сир.

7. А тепер робимо соняшник. Викладаємо чорні насіння - розрізані вздовж маслини. А по колу укладаємо або встромляє в нижній шар салату чіпси у вигляді пелюстків. Можна посадити на наш соняшник і сонечко. Вона"лепіться" з половинки помидорчика черрі і декількох майонезних точок на спині.

Усе, салат"Соняшник" з кукурудзою готовий!

Смачного!

Схожі рецепти