Рецепт Салат «мімоза» з рисом фото

Салат «мімоза» з рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Крупи, Мал, Консервований тунець, Тунець
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати, Салат мімоза

RIS в салатах"MIMOZA" заміна картоплі. Якщо у вас на святковому столі вже досить картопляних страв, раджу салат "мімоза" зробити з рисом. Вийде ще смачніше. Пробуйте.

Салат "мімоза" з рисом досить економний. Багато інгредієнтів не потрібно, і всі вони - недорогі. Що дуже вигідно напередодні свят. Салат "мімоза" став традиційним блюдом майже до всіх зиязиках свят. Готувати потрібно тільки в хорошому настрої, пам'ятайте про це головне правило! приступимо.

1. Спочатку поставимо варитися морква, рис і яйця. Все в окремі каструлі. Постарайтеся знайти у себе три невеликі каструльки.

2. Зварені інгредієнти залиште остигати. Яйця залийте холодною водою.

3. Ріпчасту цибулю дрібно нарубати. Опустіть в окріп, залиште на десять хвилин. Так з лука пропаде гіркоту.

4. Коли морква, рис і яйця охолонуть, почнемо готувати їх. Snachala чисті яйця. Відокремте білки від жовтків і натріть білки на крупній тертці, жовтки на дрібній. Звичайно, все складіть в різні чашки, так як будемо викладати шарами один інгредієнт за іншим.

5. Морква почистіть, натріть на дрібній тертці.

6. Твердий сир натріть на крупній.

7. Викладіть консервований тунець з банки і пам'ятайте виделкою.

8. Отже, всі інгредієнти підготовлені, можна приступити до сервіровки салату. Візьміть салатницю і першим шаром укладіть варений рис.

9. Змастіть рис майонезом, можете не шаром, а зробити майонезну сіточку. Зверху, другим шаром, інвест тунець. Майонезна сіточка.

10. Тертий сир буде третім шаром. Акуратно змастіть майонезом.

11. Потім тертий білок. Зверху майонез.

12. Акуратно укладіть моркву, щоб не було грудок. Посоліть і змастіть майонезом.

13. І тепер посипте салат "мімоза" з рисом тертим жовтком. Рівномірно, красиво, щоб він виглядав пухнастим, як мімоза. Можете прикрасити вашої улюбленої зеленню і майонезом.

Смачного!

  • Мал - 100 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Яйця - 4 штуки
  • Майонез - 5-6 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Консервований тунець - 200 грам
  • Твердий сир - 100 грам
Салат "мімоза" з рисом досить економний. Багато інгредієнтів не потрібно, і всі вони - недорогі. Що дуже вигідно напередодні свят. Салат "мімоза" став традиційним блюдом майже до всіх зиязиках свят. Готувати потрібно тільки в хорошому настрої, пам'ятайте про це головне правило! приступимо.

1. Спочатку поставимо варитися морква, рис і яйця. Все в окремі каструлі. Постарайтеся знайти у себе три невеликі каструльки.

2. Зварені інгредієнти залиште остигати. Яйця залийте холодною водою.

3. Ріпчасту цибулю дрібно нарубати. Опустіть в окріп, залиште на десять хвилин. Так з лука пропаде гіркоту.

4. Коли морква, рис і яйця охолонуть, почнемо готувати їх. Snachala чисті яйця. Відокремте білки від жовтків і натріть білки на крупній тертці, жовтки на дрібній. Звичайно, все складіть в різні чашки, так як будемо викладати шарами один інгредієнт за іншим.

5. Морква почистіть, натріть на дрібній тертці.

6. Твердий сир натріть на крупній.

7. Викладіть консервований тунець з банки і пам'ятайте виделкою.

8. Отже, всі інгредієнти підготовлені, можна приступити до сервіровки салату. Візьміть салатницю і першим шаром укладіть варений рис.

9. Змастіть рис майонезом, можете не шаром, а зробити майонезну сіточку. Зверху, другим шаром, інвест тунець. Майонезна сіточка.

10. Тертий сир буде третім шаром. Акуратно змастіть майонезом.

11. Потім тертий білок. Зверху майонез.

12. Акуратно укладіть моркву, щоб не було грудок. Посоліть і змастіть майонезом.

13. І тепер посипте салат "мімоза" з рисом тертим жовтком. Рівномірно, красиво, щоб він виглядав пухнастим, як мімоза. Можете прикрасити вашої улюбленої зеленню і майонезом.

Смачного!

Схожі рецепти