Рисова запіканка з сиром і грушею
(покроковий рецепт з фото)
Наше сімейство дуже любить такі запіканки на сніданок, полуденок або в якості легкої вечері. Тому пропоную і вам дізнатися, як приготувати рисову запіканку з сиром і грушею. Не пошкодуєте.
Корисний і смачний сніданок для дитини і дорослого - запіканка. Від шматочка такою ніжною запіканки навряд чи відязикаться навіть самий примхлива Врединка. Запіканка до чаю ароматна, ніжна і соковита. Що може бути смачніше і корисніше? Приготуйте сирну запіканку, і ви не пошкодуєте.
- Мал - 100 грам
- Молоко - 300 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Груші - 2 штуки
- Лимон - 1 штука
- Ванілін - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
У ємності розітріть віночком жовтки з цукром.
Додайте сир, а слідом рис. Гарненько перемішайте до однорідності.
Вимийте і наріжте грушу невеликими шматочками.
Окремо збийте білки до стійких піків з дрібкою солі, акуратно введіть їх в загальну масу.
Додайте до сирної маси журавлину і грушу, перемішайте до однорідності.
Застелите дно форми для випікання пергаментним папером і надішліть в неї тісто, акуратно розподіливши по всій ємності. Після помістіть в розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин.