Рецепт По-ч фото

По-ч
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина , Огірок , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 20 хв.

Хочу познайомити вас з блюдом корейської кухні"Ве-ча" . Закуска подається як в теплом, так і холодному вигляді. Смак дивовижний, свіжий, пікантний, цікавий, спробувати точно варто!

Опис приготування:

У покроковому рецепті я розповім вам, як приготувати"Ве-ча" по корейському рецептом. Закуска неймовірно ароматна і смачна, в міру гостра для мене. Кількість перцю червоного можна відрегулювати на свій смак. Хай щастить!

  • Огірок свіжий - 3 штуки
  • Яловичина - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Червоний солодкий перець - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Червоний перець мелений + чорний перець мелений - 1 Чайна ложка
  • Оцет столовий 9% - 1 Чайна ложка
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка (без гірки! )
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
по-ч - фото крок 1
Підготуйте продукти: вимийте і очистіть овочі, обсушити м'ясо. Приступимо!
по-ч - фото крок 2
Огірки порізати на половинки уздовж, потім кожну половинку на 4 частини, щоб вийшли тонкі соломки.
по-ч - фото крок 3
Додайте до них сіль, перемішайте і залиште, щоб стікав сік, з 15 хвилин.
по-ч - фото крок 4
Поріжте м'ясо поперек волокон тонкими брусочками. Солити не потрібно! Надішліть його на сковороду з розігрітим маслом і обсмажуйте до готовності.
по-ч - фото крок 5
Поріжте цибулю півкільцями. Надішліть до майже готового м'яса, перемішайте пару раз.
по-ч - фото крок 6
Влийте соєвий соус на сковороду, перемішайте і випарити всю рідину. Зніміть з вогню.
по-ч - фото крок 7
З огірків злийте рідину, додайте порізаний перець червоний соломкою, перець червоний і чорний мелений, часник рубаний, цукор, оцет, м'ясо з жиром, які залишилися в сковороді.
по-ч - фото крок 8
Перемішайте гарненько і подайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти