По-ч
(покроковий рецепт з фото)
Хочу познайомити вас з блюдом корейської кухні "ве-ча" . Закуска подається як в теплом, так і холодному вигляді. Смак дивовижний, свіжий, пікантний, цікавий, спробувати точно варто!
У покроковому рецепті я розповім вам, як приготувати "ве-ча" по корейському рецептом. Закуска неймовірно ароматна і смачна, в міру гостра для мене. Кількість перцю червоного можна відрегулювати на свій смак. Хай щастить!
- Огірок свіжий - 3 штуки
- Яловичина - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Червоний солодкий перець - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Червоний перець мелений + чорний перець мелений - 1 Чайна ложка
- Оцет столовий 9% - 1 Чайна ложка
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка (без гірки! )
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
Підготуйте продукти: вимийте і очистіть овочі, обсушити м'ясо. Приступимо!
Огірки порізати на половинки уздовж, потім кожну половинку на 4 частини, щоб вийшли тонкі соломки.
Додайте до них сіль, перемішайте і залиште, щоб стікав сік, з 15 хвилин.
Поріжте м'ясо поперек волокон тонкими брусочками. Солити не потрібно! Надішліть його на сковороду з розігрітим маслом і обсмажуйте до готовності.
Поріжте цибулю півкільцями. Надішліть до майже готового м'яса, перемішайте пару раз.
Влийте соєвий соус на сковороду, перемішайте і випарити всю рідину. Зніміть з вогню.
З огірків злийте рідину, додайте порізаний перець червоний соломкою, перець червоний і чорний мелений, часник рубаний, цукор, оцет, м'ясо з жиром, які залишилися в сковороді.
Перемішайте гарненько і подайте до столу. Смачного!