Пісочне тісто на печиво
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 20 хв.
Мої діти найбільше люблять печеньки з сирного суфле. Воно так і тане в роті! .. Але я їм не дозволяю є магазинні вироби. У їх складі багато зайвого. Тому потрібно знати домашній рецепт.
Опис приготування:
Якщо ви будете знати про те, як приготувати пісочне тісто на печиво, то зможете часто радувати своїх близьких. З заготовки роблять випічку різної форми, а також додають до складу какао, родзинки або іншими принадами. До речі, тісто можна зберігати пару днів в холодильнику, з ним нічого не станеться.
- Борошно пшеничне - 250 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукрова пудра - 100 грам
- Яєчний жовток - 1 штука
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
У мисці з'єднайте жовток, ванільний і звичайний цукор, сіль, м'яке масло і сметану. В іншу миску всипте борошно.
Частинами всипати борошно і замішують тісто: спочатку ложкою, а потім руками.
Готове тісто приберіть під целофан в холодильник на 30 хвилин, а потім можете готувати печиво.