Рецепт Пісочне печиво з горіхами фото

Пісочне печиво з горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Пісочне тісто
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Це горіхове печиво - розсипчасте і хрустке. Можна приготувати його заздалегідь, залишити в морозилці, а в потрібний момент спекти. Дивимося рецепт.

Опис приготування:

Таке печиво з горіхами з пісочного тіста готується вкрай просто. Ви можете зробити тісто, коли у вас з'явиться час, наприклад, поки возитеся на кухні і щось готуєте. А коли рідні захочуть солоденького або несподіваного нагрянуть гості, ви просто виберете ковбаску тесту з морозилки, наріжете кружечками і запече. Просто, швидко і смачно!

  • Борошно - 200 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Цукор - 60 грам
  • Горіхи волоські - 80 грам
  • Сіль - 1 щіпка
пісочне печиво з горіхами - фото крок 1
1. Приготуємо продукти. Масло краще використовувати кімнатної температури.
пісочне печиво з горіхами - фото крок 2
2. Горіхи почистити, потовкти.
пісочне печиво з горіхами - фото крок 3
3. Змішати борошно з дрібкою солі, цукром, вершковим маслом. Розтираємо або вилочкою змішуємо.
пісочне печиво з горіхами - фото крок 4
4. Додаємо мелені горіхи. Замішуємо тісто.
пісочне печиво з горіхами - фото крок 5
5. На стіл викладаємо харчову плівку. Формуємо ковбаску з тіста. Відправляємо в морозилку на 1-2 годину.
пісочне печиво з горіхами - фото крок 6
6. Після морозилки знімаємо плівку, нарізаємо на кружечки товщиною 0, 5-0, 7 мм.
пісочне печиво з горіхами - фото крок 7
7. Прогріваємо духовку до 160 градусів. Викладаємо печиво на лист і відправляємо в духовку на 15-20 хвилин до золотистого кольору.
пісочне печиво з горіхами - фото крок 8
8. Готове печиво зніміть з листа, остудіть. Смачного!

Схожі рецепти