Пісочне печиво з горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Це горіхове печиво - розсипчасте і хрустке. Можна приготувати його заздалегідь, залишити в морозилці, а в потрібний момент спекти. Дивимося рецепт.
Таке печиво з горіхами з пісочного тіста готується вкрай просто. Ви можете зробити тісто, коли у вас з'явиться час, наприклад, поки возитеся на кухні і щось готуєте. А коли рідні захочуть солоденького або несподіваного нагрянуть гості, ви просто виберете ковбаску тесту з морозилки, наріжете кружечками і запече. Просто, швидко і смачно!
- Борошно - 200 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Цукор - 60 грам
- Горіхи волоські - 80 грам
- Сіль - 1 щіпка
1. Приготуємо продукти. Масло краще використовувати кімнатної температури.
2. Горіхи почистити, потовкти.
3. Змішати борошно з дрібкою солі, цукром, вершковим маслом. Розтираємо або вилочкою змішуємо.
4. Додаємо мелені горіхи. Замішуємо тісто.
5. На стіл викладаємо харчову плівку. Формуємо ковбаску з тіста. Відправляємо в морозилку на 1-2 годину.
6. Після морозилки знімаємо плівку, нарізаємо на кружечки товщиною 0, 5-0, 7 мм.
7. Прогріваємо духовку до 160 градусів. Викладаємо печиво на лист і відправляємо в духовку на 15-20 хвилин до золотистого кольору.
8. Готове печиво зніміть з листа, остудіть. Смачного!