Пиріг зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)
Важко навіть уявити собі що-небудь смачніше, ніж пиріг зі згущеним молоком. Кращого десерт до чаю або кави і придумати не можна.
Пиріг зі згущеним молоком - вельми примітивне і дуже просте в приготуванні блюдо, проте воно здатне заткнути за пояс багато гурманські десерти І діти, і дорослі люблять згущене молоко, тому пиріг зі згущеним молоком завжди їдять з великим захопленням. Сподіваюся, цей рецепт з фото полегшить вам задачу спекти цей пиріг. Хай щастить!
- Вершкове масло - 80 грам
- Пісочне печиво - 300 грам
- Яєчний жовток - 3 штуки
- Молоко згущене - 400 мілілітрів
- Лимон - 1/3 штуки
Беремо наше печиво, кладемо його в пакет і подрібнюємо до стану не надто великої крихти.
У подрібнене печиво додаємо дрібно нарубані холодне вершкове масло. Все добре перемішуємо.
У форму для випікання викладаємо отриману масу. По краях формуємо бортики, саме тісто розподіляємо дуже рівно по всій формочке. Ставимо форму в духовку і випікаємо 15 хвилин при 180 градусах.
Тепер займемося начинкою. За допомогою міксера гарненько збиваємо жовтки, потім додаємо в них згущене молоко і ще раз добре збиваємо.
Додаємо в суміш трішечки лимонного соку.
Дістаємо з духовки нашу форму, виливаємо на неї начинку.
Ставимо пиріг назад в духовку і випікаємо 10-12 хвилин при температурі 180 градусів. Смачний пиріг зі згущеним молоком готовий