Пиріг з суничним варенням
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю жодної людини, яка б не любила землінічное або полуничне варення. Пробуючи його, я відразу згадую свою бабусю, яка завжди приховує баночку. І я вирішила згадати дитинство.
Нижче я підготувала рецепт, в якому описано, як приготувати пиріг з суничним варенням. Така випічка вважається бюджетною, так як всі інгредієнти доступні і коштують недорого. Варення можна додати і іншого смаку, тут все за вашим бажанням. А тісто будемо робити дуже просте - на маргарині.
- Маргарин - 200 грам
- Борошно - 2-2, 5 склянки
- Варення суничне - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Яйце - 2 штуки
- Крохмаль картопляний - 2 Ст. Ложки
- Ванілін - 0, 5 чайних ложки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Оцет - 1 Чайна ложка

Половину борошна просійте в глибоку миску. Додайте до неї м'який маргарин шматочками. Перетріть масу в крихту.

Додайте яйця і цукор, а також соду, гаситься оцтом.

Далі всипте ванілін, крохмаль і борошно, що залишилося.

Замішайте тісто. Розділіть його на велику і меншу частину. Меншу помістіть в плівку і приберіть в морозилку на 30 хвилин.

Більшу частину тіста розкачати в пласт. Перекладіть його на деко з пергаментом.

Потім викладіть варення, а зверху натріть на тертці підмерзлі тісто.

Запікайте пиріг при 180 градусах протягом 15 хвилин. Відразу можна пробувати. Приємного чаювання!