Пиріг з сулугуні з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Я вам розповім, як приготувати пиріг з сулугуні з листкового тіста. Купуйте м'який сулугуні (нЕ копчений "кіскою", а білий), пачку тесту і трохи шинки - і приступимо! Через півгодини буде смачно!
Рецепт приготування пирога з сулугуні з листкового тіста - для вас! Я його готую зазвичай тоді, коли на вечерю хочеться чогось особливо смачненького: каші набридли, а картопля вже вчора була… Що ж подати на вечерю? А ось що - цей чудовий пиріг! готується швидко, а виходить дуже смачним, рекомендую настійно!
- Тісто листкове - 500 грам
- Шинка - 200 грам
- Добре - 150 грам
- Помідори - 2 штуки
- Спеції - За смаком
1. Тісто розморозимо, разравняйте і розкачати, зробимо на ньому поздовжні розрізи, як на фото. Викладаємо тонко порізані помідори (з них краще попередньо зняти шкірку) і шматочки шинки.
2. Сир тремо на крупній тертці. Беріть сир м'який, але не дуже расипчатий, його має бути зручно терти. Половину тертого сиру залишимо в терелку…
3. … А іншою половиною посипаємо зверху помідори з шинкою. Посипаємо спеціями, потім акуратно загинаємо краю вгору, щоб вийшла косичка.
4. Той сир, що залишився, акуратно розтопити в мікрохвильовці до однорідності разом з маслом і спеціями. Цією сумішшю тонким шаром змажемо верх порога, це допоможе "кісці" краще склеїтися і подарує пирога ось таку корочку. Запікаємо півгодини при 200 градусах. Готово!