Пиріг з ожиною
(покроковий рецепт з фото)
Я великий любитель випічки. Особливо люблю готувати пироги, пиріжки та тортики з начинкою зі свіжих фруктів і ягід. Тепер настав сезон свіжих ягід і перше, що я готую - пиріг з ожиною!
Пиріг з ожиною - красивий і смачний пиріг. Немає навіть не так… Це не просто красивий і смачний - це дуже крутий пиріг! Дуже люблю його за зовнішній вигляд і за божественний смак. Ожина з медом в поєднанні дають неймовірний смаковий відтінок, який освіжає, надихає і окрилює! дами, дуже раджу приготувати його.
Пиріг з ожиною готується досить просто. Тісто треба настояти протягом 30 хвилин в холодильнику. Поки воно настоюється приготувати начинку. Потім тісто поділити на дві нерівні частини (одну побільше, іншу поменше), розкачати його, викласти начинку, запекти і все готово!
У рецепті використовується такий інгредієнт як тапиока. Якщо у Вас немає його, замініть картопляним крохмалем.
Хай щастить!
- Ожина - 4 склянки
- Мед - 3/4 склянки
- Сік лимона або лайма - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1/4 склянки
- Борошно - 2, 5 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Крижана вода - 10 Ст. Ложок
- Тапіока - 3 чайних ложки (можна замінити картопляним крохмалем)