Пиріг на кефірі та сметані
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Хочу показати вам, як приготувати пиріг на кефірі та сметані. Ситний, ніжний і неймовірно апетитний буде пиріг, рекомендую спробувати. Для цього не потрібно великий досвід кулінара, все просто.
Опис приготування:
Сама випічка виходить дуже ніжною. Рекомендую, до речі, при запіканні духовку не відкривати до самого кінця, так пиріг буде пишним і красивим, а не тільки смачним. Рекомендую! Пробуйте на здоров'я!
- Яйця - 6 штук
- Вершкове масло - 200 грам
- Борошно - 3 склянки
- Цукор - 0.5 склянки
- Крем - 0.5 склянки
- Кефір - 0.5 склянки
- Сода - 0.4 чайних ложки
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
1. Масло потримаємо при кімнатній температурі, а потім збиваємо блендером, поступово додаючи яйця.
2. Далі вводимо сметану і кефір. Окремо соду змішаємо з лимонним соком. Як тільки зашипить, додаємо до решти інгредієнтів і перемішаємо.
3. Залишилося додати цукор і ванільний цукор і ретельно перемішати. Потім всипаємо борошно і перемішуємо, щоб не було грудок.
4. Запікаємо при температурі 190 градусів приблизно 40 хвилин.
5. От і все! Смачного!