Млинці на кефірі та сметані
(покроковий рецепт з фото)
Смачні і тонкі млинці приготувати дуже легко. Рідке тісто буде на основі сметани і кефіру. Такі млинці порадують домашніх, подавати їх можна з ягодами, сметаною, медом або джемом.
Дуже зручно замішувати тісто занурювальним блендером. Пару секунд і рідке однорідне тісто готове. Завдяки крохмалю млинці не прилипають до сковороди під час смаження, їх легко перевертати.
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Кефір - 100 мілілітрів
- Олія соняшникова - 40 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Вода - 1 Склянка
- Сіль - 1 щіпка
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка(c гіркою)
Підготуємо інгредієнти.
У миску відправляємо яйце і сметану.
Додаємо кефір.
Насипаємо крохмаль і дрібку солі.
Додаємо борошно.
Наливаємо олію.
Невеликими порціями додаємо теплу воду і блендером замішуємо рідке тісто.
Сковороду змащуємо маслом і розігріваємо. На гарячу сковороду виливаємо порцію тесту. Смажимо млинці з двох сторін до легкого рум'яного відтінку.
Млинці приготовані на кефірі та сметані готові. Смачного.