Перець на грилі з сиром і базиліком
(покроковий рецепт з фото)
Внести різноманітність у звичне меню закусок на природу я пропоную за допомогою цього простого і дуже апетитного рецепту. Хочу показати вам, як приготувати перець на грилі з сиром і базиліком.
Овочі на грилі - це завжди просто і апетитно. Але якщо додати маленьку хитрість, то звичайний перець перетвориться в нереально смачну закуску для дорослих і дітей.
В якості начинки в даному випадку використовується моцарелла, але ви можете взяти будь-який сир. Виходить приголомшливо смачно!
- Солодкий перець - 12 штук (маленький)
- Сир - 120 грам
- Базилік - 12 штук (листочків)
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
1. Перець вимийте і висушіть. Зробіть невеликий надріз і акуратно дістаньте насіння. Ще раз промийте при необхідності. В серединку вкладіть шматочок сиру і листочок базиліка.
2. З'єднайте оливкова олія, бальзамічний оцет і трохи солі. Змастіть перці з усіх боків отриманою сумішшю.
3. Викладіть на гриль і смажте 5-10 хвилин, поки сир не розплавиться, а перець не підрум'яниться.
4. Як тільки перець на грилі з сиром і базиліком готовий, подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!