Перець на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Коли ми збираємося великою компанією на природі, то майже завжди готуємо шашлики. І до гарячого м'ясної страви завжди хочеться подати овочі як гарнір. Це смачно і корисно.
У свій рецепт я описала, як приготувати перець на грилі разом з іншими овочами. Чи впорається будь-який початківець кухар. Головне, щоб гриль або мангал були добре нагріті. Приправи вибирайте самі. Я люблю під час готування просто все підсолити, а вже потім вмочати овочі в соус.
- Кабачок - 300 грам
- Помідор - 300 грам
- Печериці - 200 грам
- Болгарський перець - 2 штуки
- Рослинна олія - 20 мілілітрів
- Сіль - За смаком
Овочі і печериці добре промийте та висушіть.
Всі продукти наріжте шматочками. Посоліть їх і надіньте на шпажки.
Смажте "шашлички" протягом 6 хвилин, перевертаючи. Смачного!