Рецепт Перець на грилі фото

Перець на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На природу
Гарніри
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Коли ми збираємося великою компанією на природі, то майже завжди готуємо шашлики. І до гарячого м'ясної страви завжди хочеться подати овочі як гарнір. Це смачно і корисно.

Опис приготування:

У свій рецепт я описала, як приготувати перець на грилі разом з іншими овочами. Чи впорається будь-який початківець кухар. Головне, щоб гриль або мангал були добре нагріті. Приправи вибирайте самі. Я люблю під час готування просто все підсолити, а вже потім вмочати овочі в соус.

  • Кабачок - 300 грам
  • Помідор - 300 грам
  • Печериці - 200 грам
  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Рослинна олія - 20 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
перець на грилі - фото крок 1
Овочі і печериці добре промийте та висушіть.
перець на грилі - фото крок 2
Всі продукти наріжте шматочками. Посоліть їх і надіньте на шпажки.
перець на грилі - фото крок 3
Смажте"шашлички" протягом 6 хвилин, перевертаючи. Смачного!

Схожі рецепти