Печиво з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Це печиво нехай непоказну на вигляд, але зате дуже смачне всередині! м'яке, ніжне, з яблучним ароматом і смаком.
Масло розітріть з борошном, вбийте яйце, додайте дрібку соди, пару ложок цукру і терте яблуко. Замісити тісто. На деко викладіть ложкою тісто і запечіть в духовці до готовності. Печиво з яблуками готується дуже просто! хай щастить!
- Борошно - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам
- Яблуко - 1 штука
- Цукор - 4-5 Ст. Ложок
- Сода - 1 щіпка

1. Приготуємо продукти. Вершкове масло повинно бути охолодженим.

2. У борошно ріжемо масло. Вилочкою розтираємо масло з борошном.

3. Додаємо цукор, яйце. Змішуємо.

4. Яблуко очищаємо від шкірки. Трьом на крупній тертці.

5. Додаємо в тісто яблуко, соду. Замішуємо тісто.

6. Testo майже.

7. Двома ложками викладаємо тісто на деко. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Випікаємо 15-20 хвилин.

8. Печиво готове. Зняти з дека.

9. Остудіть.

10. Притрусіть цукровою пудрою і подайте до чаю. Приємного!