Рецепт Печиво «шарлотка» з яблуками фото

Печиво «шарлотка» з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Борошно , Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Рецепт м'якого печива з шматочками яблук. Відмінний варіант для вечірнього чаювання! воно ніжне, пишне і дуже смачне! Щоб спекти печиво знадобляться найпростіші інгредієнти.

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати печиво"Шарлотка" , я розповім нижче. Якщо любите, то додайте в цукрову пудру ложечку кориці.


  • Борошно - 350 грам
  • Яблука - 600 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Цукрова пудра - 1-2 Ст. Ложок
  • Розпушувач - 16 грам
  • Вода - 60-80 мілілітрів
печиво
Підготуйте інгредієнти. Розігрійте духовку до 180 градусів.
печиво
Міксером збийте вершкове масло з цукром до однорідної маси.
печиво
Додайте на початку половину борошна і воду, перемішайте до однорідної консистенції. Потім додайте борошно, що залишилося, розпушувач і продовжуйте замішувати тісто.
печиво
Яблука очистіть від шкірки, наріжте маленькими скибочками. Додайте в тісто і ретельно перемішайте.
печиво
Сформуйте столовою ложкою печиво, викладіть його на деко. На одне печиво - 1 ст.Л. Тесту. Випікайте в духовці 25-30 хвилин.
печиво
Остудіть печиво, присипте цукровою пудрою.
печиво
Печиво"Шарлотка" готово, смачного!

Схожі рецепти