Печиво «шарлотка» з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.
Рецепт м'якого печива з шматочками яблук. Відмінний варіант для вечірнього чаювання! воно ніжне, пишне і дуже смачне! Щоб спекти печиво знадобляться найпростіші інгредієнти.
Опис приготування:
Докладніше, як приготувати печиво"Шарлотка" , я розповім нижче. Якщо любите, то додайте в цукрову пудру ложечку кориці.
- Борошно - 350 грам
- Яблука - 600 грам
- Цукор - 100 грам
- Цукрова пудра - 1-2 Ст. Ложок
- Розпушувач - 16 грам
- Вода - 60-80 мілілітрів
Підготуйте інгредієнти. Розігрійте духовку до 180 градусів.
Міксером збийте вершкове масло з цукром до однорідної маси.
Додайте на початку половину борошна і воду, перемішайте до однорідної консистенції. Потім додайте борошно, що залишилося, розпушувач і продовжуйте замішувати тісто.
Яблука очистіть від шкірки, наріжте маленькими скибочками. Додайте в тісто і ретельно перемішайте.
Сформуйте столовою ложкою печиво, викладіть його на деко. На одне печиво - 1 ст.Л. Тесту. Випікайте в духовці 25-30 хвилин.
Остудіть печиво, присипте цукровою пудрою.
Печиво"Шарлотка" готово, смачного!