Сирне печиво з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Я дуже люблю робити випічку з сиром. По мені, тісто з цим інгредієнтом виходить дуже смачним. Це мій фаворит серед інших. Структура виходить дуже ніжною і тане в роті.
Зберіть усього п'ять продуктів і приступайте до чудової випічці. Але спочатку уважно вивчіть, як приготувати сирне печиво з яблуками. У нас вийдуть такі конвертики з фруктовими часточками. Виглядають вони дуже ефектно. Можна подавати на святковий стіл як десерт. І ще вийде велика кількість порцій.
- Вершкове масло - 200 грам
- Сир - 200 грам
- Борошно - 200 грам
- Яблуко - 4 штуки
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
Масло розм'якшити при кімнатній температурі. З'єднайте його в мисці з сиром.
Всипте в сирну масу борошно і замішати тісто. Зробіть з нього кулю, укрийте харчовою плівкою і приберіть в морозильник на 15 хвилин.
Яблука помийте, ділять навпіл, видаліть серединку і насіння. Кожну частину наріжте скибочками в півтора сантиметра завтовшки.
Тісто розділяється на дві частини. Кожну розкачати в ковбаску і розріжте на 10 частин.
Тепер всі частини тесту розкачайте в коржі. У кожну покладіть часточку яблука і накрийте половинкою тесту. Покладіть печиво на деко, застелений пергаментним папером.
Випікайте вироби при 180 градусах в духовці протягом 25 хвилин. Готове печиво охолодіть і обсипте цукровою пудрою.