Печиво «Каракуми»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 50 хв.
Тісто для цього печива виходить дуже розсипчастим і ніжним. Саме печиво можна готувати з начинкою або без, і так і так виходить смачно! Випічка припаде до смаку і дітям і дорослим. Пробуємо!
Опис приготування:
Приготуємо печиво"Каракум" в домашніх умовах. З'єднайте вершкове масло і соняшникова олія, жовток і цукрову пудру. Потім просійте борошно і розпушувач, замісіть м'яке тісто. Через 10 хвилин формуємо печиво і випікаємо його в духовці до готовності. Хай щастить!
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Цукрова пудра - 0, 5 склянки
- Олія соняшникова - 100 мілілітрів
- Ванілін - 1 Чайна ложка
- Жовток курячий - 1 штука
- Вершкове масло - 80 грам
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
З'єднуємо розм'якшене вершкове масло, жовток і соняшникову олію. Перемішуємо до однорідності.
Додаємо цукрову пудру, перемішуємо.
Просійте борошно і розпушувач. Замісити тісто і відкладіть його в сторону на 10 хвилин.
Розділіть тісто на невеликі кульки, з кожного сформуйте печиво і викладіть на деко застелений папером для випічки. Випікаємо печиво в духовці до готовності, температура 180 градусів. Смачного!